MILAN MILOŠEVIĆ RASKRINKAO AFERU IZ BUDVE: Maja nahvatala Slađu u VRELOJ AKCIJI, proterala je za Užice, pa POBEGLA kod Desingerice!

Autor:

Zadruga

09.01.2024

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj u programu uživo obelodanio skandalozne detalje sa letovanja rijaliti drugarica!

MILAN MILOŠEVIĆ RASKRINKAO AFERU IZ BUDVE: Maja nahvatala Slađu u VRELOJ AKCIJI, proterala je za Užice, pa POBEGLA kod Desingerice!

Foto: ATA Images, Profimedia

Nedavno je došlo do svađe između rijaliti drugarica Maje Marinković i Slađe Lazić. Maja donela odluku da na odnos sa Slađom stavi tačku zbog njenog zbližavanja sa Anitom Stanojlović, nakon čega je shvatila da ju je Lazićeva samo koristila kako bi bila u centru pažnje. Maja je odlučila da u emisiji "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" iznese šok detalje o njihovom odnosu i letovanju na kojem su bile zajedno, u Budvi. 

- Lažnih moralista je mnogo, mogla bih da nabrojim na jednu ruku koliko ih nema. Niko mi nije nešto specijalno drag osim starih ljudi, pored Milene i nekih novih ljudi koji su mi postali dragi i sa kojima imam komunikaciju...To je bilo na Igri istine, Slađa je odgovorila umirujućim tonom. Ne mogu da kažem da je to tako, kada nije. Oni ne znaju našu istoriju prošle godine. Ne znaju naše druženje, a mešaju se u našu temu. Dovoljan je postupak - rekla je Maja.

- Nikad se nije desilo da je Anita loše nešto rekla o tebi, razumeš - dodala je Slađa.

- Je l' te je uhvatila u krevetu Maja da imaš se*s sa likom?! Pa se posle pričalo po Budvi da je Maja poludela kada je ušla u sobu, pa je po tebe došao drugar i vratio u Užice - pitao je Milan.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Slađa Lazić i Maja Marinković

- To je netačno - rekla je Slađa.

- Čovek je sedeo taj dan u bašti sa mnom, ali sam rekla da neću da pričam o tome - rekla je Maja.

- Ja sam čula da je bila bezobrazna kod nekog lika na jahti. Maja je pomenula tu osobu. Priča je išla ovako, da tu osobu boli ku**c da se meša u te frke, nije takav. Ja sam bila tu kada je Majčica pričao nama kod doktora  - dobacila je Matora.

- Uhvatila te je u njenom krevetu da se kr*šeš, to cela Budva zna. Meni je rekao čovek sa recepcije, Maja ga je napala. Ujutru si se spkovala i otišla za Užice, Maja se preselila u hotel na gas. Ja sam sedela sa Majom dok se ona pakovala - rekao je Milan, aludirajući na Desingericu koji je prepoznatljiv po svojoj "gas" pošalici, a reper je takođe letos uslikan sa Marinkovićevom. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Slađa Lazić i Maja Marinković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading