ZBOG DEČKA JE HTEO DA ME IZBACI NA ULICU! Maja Marinković progovorila o SVAĐI sa ocem Takijem, TRESLI SE ZIDOVI! (FOTO)

Autor:

Zadruga

26.01.2024

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njemu se samo nije svideo dečko s kojim sam tada bila. Nije on bio problematičan, ali je on čuo nešto o njemu što nije bila istina!

ZBOG DEČKA JE HTEO DA ME IZBACI NA ULICU! Maja Marinković progovorila o SVAĐI sa ocem Takijem, TRESLI SE ZIDOVI! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić, Shutterstock, Printscreen/Pink

Učesnica Elite Maja Marinković kaže da je otac Taki Marinković pretio da će da je izbaci iz kuće, a sve zbog toga što je rekla da bi radije živela sa dečkom, nego što bi njega slušala. Ona se prisetila situacije koja se desila pre nekoliko godina, kad je još bila tinejdžerka.

- Moj otac je maksimalno tolerantan i nikad nisam imala potrebu da od njega krijem bilo šta. O svemu smo otvoreno pričali, nije bilo potrebe da se svađamo. Sećam se da je jednom da je hteo da me izbaci iz kuće! To je bila nenormalna svađa! Njemu se samo nije svideo dečko s kojim sam tada bila. Nije on bio problematičan, ali je on čuo nešto o njemu što nije bila istina i tako je poludeo - pričala je starleta cimerim u dvorištu, a oni su je pažljivo slušali:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja i Taki Marinković

 

- Sećam se da sam se samo okrenula u jednom trenutku i rekla: "Izbaci me slobodno! Ne slušam te! Pre ću da živim sa dečkom nego sa ocem koji mi sve brani". Zamislite Takije koji je uvek super raspoložen kako počinje da ludi i da čupa kosu s glave od besa! Hteo je lagano da me izbaci na ulicu!

Inače, Taki Marinković je nedavno pričao i o tome da li bi voleo da se njegova naslednica pomiri sa Markom Janjuševićem Janjušem.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja i Taki Marinković

 

- Posle svega što mu se dogodilo, Maja mu je malo skrenula misli sa ovog nemilog događaja... Ne, on nije ispao čovek prema Maji, znate šta se desilo u vezi Majine trudnoće, ali je to samo prijateljstvo i ništa više osim toga. Maja je dokazala da je veliki čovek u njegovim teškim trenucima, ali ja ne bih voleo da imam Janjuša za zeta, posle svih teških reči... Ima Maja svoj stan, neka ga vodi u svoj stan (smeh) - kazao je on tokom gostovanja u jednoj emisiji, pa se dotakao i mogućnosti da se između njih dvoje ipak nešto dogodi. 

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Leeloo

26.01.2024 17:38

Meni se cini da je Maja postala druga osoba nakon odnosa sa malim Brajlovicem.Ona je postala tako dobra ,shvatila je prave vrijednosti ,da je ostala s njim ko zna mozda bi je njegovi usmjerili i na neke skole.Mali B je nezreo jos uvijek je tinejdzer ali je na dobrom putu studira jako tezak fakultet koji se puno trazi svugdje u svijetu