OTKRIVENA NAJVEĆA TAJNA ANELI AHMIĆ: Maji pala roletna, prekinula program, pa Janjušu OTVORILA OČI!

Autor:

Zadruga

02.03.2024

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković je odlučila da pokaže pravo lice Aneli Ahmić.

OTKRIVENA NAJVEĆA TAJNA ANELI AHMIĆ: Maji pala roletna, prekinula program, pa Janjušu OTVORILA OČI!

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš su imali žestoku raspravu tokom sinoćnje emisije "Pitanja novinara", a u sve se umešala i Janjuševa bivša devojka, Maja Marinković, koja je iskoristila priliku da izvređa Aneli zbog njene burne prošlosti, čime je izazvala totalnu pometnju u Beloj kući:

 

- Aneli je osoba koja želi raspravu sa mnom. Prva je mene vređala. Ja sam njemu rekla preko stola da je ona prva započela. Njen i moj vokabular su nebo i zemlja, jasno je da sam jača. Nema kojim imenima me nije nazvala, jer ne može da podnese moju pojavu. Darko, činjenica je da ne može da podnese neke stvari, Zna se kakava sam ja kada krenem da vređam. Kako dani prolaze, sve više se divim sebi. Hvala Takiju jer me je ovakvom napravio. Vidim da nisam najgora. Ja sam takva kakva sam. Neki ljudi ne znaju šta rade, ni šta pričaju. Kad ih pitaju jedno, pričaju drugo, a to je upravo Aneli. Dok je Janjuš tu, ona je mirna kao bubica, kad njega nema, ona se dere i govori svašta. Ona se meni podlo i pokvareno smeje.Ona Janjušu prodaje neku priču. On zna kakva sam ja, ali ne znam da li zna kakva je ona. Ona mene van stola provocira i gleda stalno u mene. Ja nemam razlog da lažem. Mislim da je Janjuš odlapio za njom i da je slep pred očima. Mislim da bi se pomirila s Asminom prvom prilikom kada bi on to želeo. Ne može Aneli da bude važnije da se ona sa mnom raspravlja, nego da pazi da li to smeta Janjušu to ili ne - kazala je Maja.

- Ma, Darko, nije istina, ja nju ne vidim van crnog stola - vikala je Aneli i pravdala se.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading