STANISLAV OSTAVLJA MAJU ZBOG MIONE: Iskoristio ćerkino pismo kao ALIBI, Jovanovićeva se pohvalila kako je prihvaćena od cele porodice Krofak!

Autor:

Zadruga

14.05.2024

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica "Elite" koja je prevarila dečka sa reperom Ša otkrila da su je Stanislavovi roditelji voleli.

STANISLAV OSTAVLJA MAJU ZBOG MIONE: Iskoristio ćerkino pismo kao ALIBI, Jovanovićeva se pohvalila kako je prihvaćena od cele porodice Krofak!

Foto: TV Pink/printscreen, Dragan Kadic, instagram

Rijaliti zvezda Maja Marinković progovorila je o odnosu sa Stanislavom Krofaku, koji u poslednje vreme pokušava da se skloni od nje na najbezbolniji način. 

Nakon cele rasprave za Crnim stolom, ispostavilo se da je u pozadini krize njihove veze ipak Miona Jovanović koja ga je javno prevarila sa Nenadom Aleksićem Ša, a ne ćerkino pismo na koje se toliko poziva.

Republika

Foto: printskrin

Maja Marinković doživela poniženje od strane Stanislava

Naime, i sama Miona je u jednom momenutu naglasila da je od strane cele porodice Krofak bila prihvaćena, za razliku od Maje, čime je potvrdila Majine slutnje da je ipak ostavlja zbog bivše. 

- Majo šta se dešava sa tobom, nisi uopšte dobro? Totalno si se promenila - upitao je voditelj.

- Nezadovoljna sam od kad je stiglo to pismo, sve je drugačije. Ja sam se iznervirala, rekla sam šta sam u Pabu rekla i svi su to čuli. Ne znam šta da ti kažem - rekla je Maja.

- Majo da li misliš da se šalio kada ti je tražio za ora*ni se*s - pitao je dalje Milan.

- Nije se šalio, ozbiljno je mislio. Ja sam se zbog toga nljutila, jer sam to doživela kao poniženje. Imamo problem, ali nisam ja kriva. Tenzija je trajala par dana. Odnos je odnos - požalila se Maja.

- Pričala si sa raznim ukućanima o tome, šta ti oni kažu? - nastavio je sa pitanjima Milan.

Republika

Foto: printskrin

Marko Đedović misli da Stanislav hoće da se otarasi Maje

- Ja volim da saslušam Đedovića i Ivana, ali negde svi dele moje mišljenje. On je rekao danas da to nije istina uopšte. Uopšte neću da tenziram i napinjem, pustiću da vreme svoje pokaže - rekla je Maja.

- Deluješ kao da želiš da se raziđeš od njega - rekao je Milan.

- Ne želim, da želim ne bih plakala - rekla je Maja.

- Pričala si sa raznim ukućanima o tome, šta ti oni kažu? - upitao je Milan.

- Ja volim da saslušam Đedovića i Ivana, ali negde svi dele moje mišljenje. On je rekao danas da to nije istina uopšte. Uopšte neću da tenziram i napinjem, pustiću da vreme svoje pokaže - rekla je Maja.

- Deluješ kao da želiš da se raziđeš od njega - rekao je Milan.

- Ne želim, da želim ne bih plakala - rekla je Maja.

- Ovo ne ide ka dobrom, ali ja svoju reč neću pogaziti. Svestan sam da mogu da ugrozim našu vezu, šta ja da radim? - upitao je Stanislav.

- Ja sam rekao da su tu stvari krenule nizbrdo. Deluje mi kao da hoće da se otarasi od Maje na najbezbolniji način i da polako sistematski ide i radi i te stvari. Oslobodiće se nje na najbezbolniji način, totalno sam drugi utisak imao kaada je on ušao i stao ovde i sad posle pisma. Ja sam rekao da je porodica stala na Mioninu stranu. To ne bi bilo čudno da on nije rekao da na njega nema uticaj. Namenski je pismo napisano, on je sam rekao da ne zna šta se napolju dešava. Zna da Maja neće imati nrmalne reakcije kada se bude ispostavilo ovo što ja pričamo - rekao je Marko.

- Kako ti vidiš njih dvoje - upitao je Milan.

Neće biti zajedno - rekao je Marko.

Republika

Foto: printskrin

Miona Jovanović ponosna na svoj status kod porodice Krofak

- To sa Mionom mene ne zanima i nema nikakve veze. Mene je pogodilo to zbog ćerke, ja ne znam kako to napolju izgleda. Krenuo sam i šta da radim. Nisam razmišljao glavom. Mislio sam da neće nju to toliko poremetiti, nisam razumeo da će nju to povrediti - pravdao je Stanislav.

- On priča samo kako njegova ćerka doživljava, a je l' se on pita kako Taki doživljava to - rekla je Maja.

- Miona ti si rekla da ne veruješ da pismo ima veze sa njegovom bivšom ženom - rekla je Miona.

- Smatram da i njegovi misle, žena možda ima malo uticaja na ćerku - rekla je Miona.

- Rekla si da Maju neće prihvatiti, a da su tebe prihvatili - rekao je Milan.

- Mene su prihvatili odmah svi, roditelje sam upoznala - pohvalilla se Miona, a Stanislav je još jednom pokušao da se opere:

- Ja sam isključivo zbog ćerke prekinuo neke stvari!

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading