JANJUŠU MAJKA SRUŠILA SVET: Prenela mu realno stanje, pa za rođendan zadala NAJBOLNIJI UDARAC!

Autor:

Zadruga

12.03.2024

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš je dobio rođendansku čestitku od majke, a ovome se definitivno nije nadao.

JANJUŠU MAJKA SRUŠILA SVET: Prenela mu realno stanje, pa za rođendan zadala NAJBOLNIJI UDARAC!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš danas slavi rođendan i slavlje će se održati na imanju u Šimanovicma. Tim povodom čestitku mu je poslala njegova majka, koja mu se obratila potresnim i dirljivim rečima.

- Dragi Janjuše, Veliki šef ti želi srećan rođendan, želimo ti mnogo zdravlja, sreća i ljuabi, sve je spremno za proslavu, koja će se održati u Dubiozi. Svi odmah možete krenuti. Pozdrav, Veliki šef - glasilo je pismo, posle kog je Janjuš otišao na proslavu.

Kako se slavlje održava u Dubiozi, Janjušu je stiglo pregršt poklona, čestitki, a reči njegove majke su ga rasplakale. 

 

Aneli Ahmić takođe nije mogla zaustaviti suze, pa je nemo slušala Janjuševu majku, koja još uvek boluje zbog samoubistva najmlađeg sina Mihaila. Janjuš je grcao u suzama, a ukućani su mu pomogli da pročita pismo u celosti:

- Dragi sine, evo posle 13. tužnih dana koje provedosmo sa tugom, bolom i prolivenih reka suza, imam snage i moram imati da ti napišem nekoliko rečenica koje će značiti i tebi i nama. Srećan ti rođendan, da is nam živ i zdrav i nasmejan žele ti mama, tata i Boris. Da izdržiš u Elii do kraja. Brzo će to proći, a po izlasku da se malo smiriš i posvetiš sebi i tvojoj Kruni i tvojoj porodici, mislim da je vreme. I Kruna jedva čeka da se sve to završi i da izađeš i provodiš vreme sa njom. Bori se dalje kroz život, za sebe, za svoju Krunu i svoju porodicu. Mi ćemo dalje kako možemo i moramo, ne brini, dobro smo! Tvoji mama, tata i Boris! - glasilo je pismo Janjuševe majke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Cilka

12.03.2024 23:11

Aha plakao 30 sekundi a onda se uz heroinu divio poklonima i slici od taste umetnice Bednik