SVI DETALJI MIONINE AFERE SA FILIPOM ĐUKIĆEM: Mnogi su zaboravili da je LJUBILA voditelja, a zbog NJE je dobila ŠUT-KARTU!

Autor:

Zadruga

16.03.2024

02:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li se sećate ove kratke ljubavne priče?

SVI DETALJI MIONINE AFERE SA FILIPOM ĐUKIĆEM: Mnogi su zaboravili da je LJUBILA voditelja, a zbog NJE je dobila ŠUT-KARTU!

Foto: ATA Images

Veza Mione Jovanović i Nenada Aleksia Ša trenutno je glavna tema u rijalitiju "Elita", ali i u medijima, pogotovo otkako se u Belu kuću usedlio dečko, Stanislav Krofak, kog je ostavila zbog 20 godina starijeg repera.

Otkako je Stanislav ušao Ša svakog dana pravi ljubomorne scene i svojoj devojci izriče šokantne zabrane, koje sve ostavljaju bez teksta. Iako ranije nije bilo njenog bivšeg dečka u prostorijisa njima, reper je svakako pravio haos i to na njene prethodne odnose, pogotovo sa Vladimirom Tomovićem

Republika

Foto: ATA Iamges

Nenad Aleksić Ša, Miona Jovanović i Vladimir Tomović

Međutim, mnogi su zaboravili da je ona imala i kratku aferu sa voditeljem i bivšim zadrugarom Filipom Đukićem, koja je bila kratkog dana, a on ju je ostavio jer mu je bila dosadna, o čemu je nedavno i pričao u jednoj emisiji.

Miona i Đukić su svega par dana proveli zajedno, a raskid je usledio kad je počeo da provodi vreme sa Ivanom Šopić, sa kojom je kasnije uplovio takođe u vezu, koja je nešto duže potrajala, a iz koje su izašli kao prijatelji.

Neke trenutke iz njihove kratke veze možete pogledate u galeriji u nastavku ovog teksta. 

- Ša je moj brat, obožavam ga. Čim se probudim, odmah proveravam šta je radio Ša. Ja znam da on stvarno prsnjava, da se nervira i da doživljava nervne slomove, ali ja ne znam što je meni to zanimljivo. Miona je mrtvo puvalo, ja sam se sa njom navatao u trojci (Zadruzi 3). Nešto kratko sam bio s njom. To što joj on zamera, ja ga totalno kapiram šta joj on priča. Ona je hladna, kao da joj je dosadno, mene to smara. On se zaljubio i njemu to verovatno smeta što je ona hladna. On preteruje, traži više pažnje nego što ona može da mu da. To je isto kao što je bilo sa Paulom i sa mnom, ne mogu da se poklope. Zaj*bano je unutra jer su zatvoreni i ako s nekim raskineš, moraš da ga gledaš svaki dan. To je baš pakao. Još ako krene nešto s nekim drugim, to je ne daj Bože nikom. Mnogo je teže unutra. Napolju raskineš, svako krene svojim putem i samo vidiš nešto na Instagramu - rekao je Filip nedavno za "SrbijaDanas".

Republika

Foto: Branimir Brana Jovanovic

Filip Đukić

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading