NOVAK NA UDARU! Otkriveno ŠTA JE RADIO pre nego što je odustao od meča u Dubaiju: Navijači BESNI na Đokovića! (VIDEO)

Autor:

Sport

22.12.2022

07:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin se našao u centru pažnje.

NOVAK NA UDARU! Otkriveno ŠTA JE RADIO pre nego što je odustao od meča u Dubaiju: Navijači BESNI na Đokovića! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Peti teniser sveta, Novak Đoković, nalazi se u Dubaiju gde učestvuje na egizbicionom turniru.

Neposredno pred meč koji je trebao da igra protiv Nika Kirjosa najbolji srpski teniser se povkao, te ga je zamenio Grigor Dimitrov.

Ovo je razočaralo mnogobrojnu publiku koja je želela da gleda Đokovića, a situacija je postala još zanimljivija kada je otkriveno šta je Novak radio pred meč od kog je odustao.

Na društvenim mrežama se pojavio snimak kako Novak pleše sa koleginicom iz tima, a to je dovelo do nervnog sloma mnogobrojne navijače koji su ga žestoko napali.

 

 

Ne oseća se dobro da igra, ali može da pleše. Koga on za*ebava? - napisao je vidno ljut navijač, a drugi je nastavio u sličnom maniru:

- Novak je došao u Dubai samo da bi plesao i ne možete da me ubedite u suprotno.

 

 

Srpski as našao se na udaru, ali su pojedini fanovi pozitivno komentarisali ovaj snimak, te pohvalili petog tenisera planete.

Sledeći meč bi srpski teniser trebalo da odigra u petak protiv Kanađanina Feliks Ože-Alijasima. od 18.00. Videćemo da li Novak Đoković uspeti da se oporavi do tad ili će nastaviti sa pauzom.

Podsetimo, Novak Đoković će predstojeću sezonu krenuti iz Adelajda gde će učestvovati na turniru iz ATP 250 serije, da bi nedugo zatim otišao put Melburna na prvi grend slem turnir, Australijan open koji se održava od 16. do 29. januara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading