OVO JE STVARNO KRAJ! Bedna ODLUKA uoči Novakovog puta u Australiju!

Autor:

Sport

13.12.2022

17:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sramota!

OVO JE STVARNO KRAJ! Bedna ODLUKA uoči Novakovog puta u Australiju!

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal i Novak Đoković

Asocijacija teniskih profesionalaca (ATP) objavila je da je Španac Rafael Nadal dobitnik nagrade za najomiljenijeg igrača na svetu i time na istoj listi pretekao Rodžera Federera.

Španac je tako prvi put poneo ovo priznanje, nakon 19 godina dominacije Rodžera Federera, koji je neprekidno osvajao od 2003. do 2021. godine.

 

 

- Veoma sam srećan što sam dobio ovo priznanje. Osećam se sjajno. Ne mogu da vam se dovoljno zahvalim za podršku, ne samo zbog ove nagrade, već za svu podršku koju dobijam u svakom gradu na svetu. Mnogo mi znači, okrećemo se 2023. godini i deljenju pozitivnih stvari. Vidimo se uskoro - rekao je Nadal.

Postavlja se jedno pitanje, "Gde je Novak u celoj priči"? Rekorder, šampion i svetska megazvezda... Nadamo se da će Novak na predstojećem Australijan openu koji se održava u januaru 2023. godine pokazati čitavom svetu ko je najbolji, ali i najpopularniji teniser.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading