DOTAKAO SAM DNO! Suze miljenika nacije: Prihvatiću kaznu, neću pobeći! (VIDEO)

Autor:

Sport

15.12.2022

10:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emotivno.

DOTAKAO SAM DNO! Suze miljenika nacije: Prihvatiću kaznu, neću pobeći! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Boris Beker i Novak Đoković

Teniska legenda i miljenik svih navijača u Nemačkoj, kao i bivši trener Novaka Đokovića, Boris Beker, prošao je kroz pakao.

On je zbog bankrota završio u zatvoru u Velikoj Britaniji, a u dokumentarcu koji je sniman neposredno pred njegov odlazak na robiju, Beker je otvorio dušu.

Dotakao sam dno, ne znam šta da radim s tim. Suočiću se sa svojom kaznom, neću se sakriti niti pobeći. Prihvatiću kakvu god kaznu da dobijem. Danas je sreda popodne, a ja ću već u petak znati šta s ostatkom života - rekao je uplakani Boris Beker u dokumentarnom filmu koji će uskoro ugledati svetlost dana, a čija se najava pojavila na internetu.

 

 

Boris Beker je već osam meseci u zatvoru, a osuđen je zbog "skrivanja" imovine vredne 2,5 miliona funti. Prošao je ono najgore i već do katoličkog Božića mogao bi da bude pušten i deportovan u Nemačku. 

Cilj je da se smanji broj stranih zatvorenika na Ostrvu, tako da će Beker posle osam meseci napustiti zatvor i privatnih avionom otputovati u Nemačku da bude sa najmilijima za praznike. 

U zameni za let privatnim avionom, on će dati ekskluzivni intervju za nemačke medije. 

Što se samog dokumentarca tiče, pored Bekera, u njemu se pojavljuju i rivali poput Mekinroa, Vilandera, Štiha, a tu je i Novak Đoković, kojeg je Boris trenirao u periodu od 2013. do 2016. godine.

Podsetimo, Beker je proglasio bankrot 2017. godine zbog duga od gotovo 50 miliona funti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading