ODREĐENO ZADRŽAVANJE VOZAČU KOJI JE GOLFOM PREGAZIO PEŠAKE: Terete ga za teško krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja

Autor:

Hronika

15.12.2022

10:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Alkotestiranjem utvrđeno da okrivljeni nije bio pod dejstvom alkohola-

ODREĐENO ZADRŽAVANJE VOZAČU KOJI JE GOLFOM PREGAZIO PEŠAKE: Terete ga za teško krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja

Foto: ST/N. PANČIĆ

Osnovno javno tužilaštvo u Vranju odredilo je zadržavanje M. D. (2004) iz Reljana kod Preševa zbog sumnje da je izvršio teško krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja iz čl.297.st.4.u vezi čl 289.st.3.u vezi st.1.KZ.

Tereti se za teško krivično delo zbog toga što je dana oko 16,45 čas., u Reljanu,upravljajući putničkim vozilom marke "Golf 4" u sustizanju udario pešake J. N. (1943) I J. S. (1949) obojica iz Reljana koji su se kretali uz desnu ivicu kolovoza u istom smeru kao i okrivljeni pri čemu je J. N. zadobio teške povrede od kojih je preminuo, a J. S. lake povrede.

Obavljen je uviđaj, naložena obdukcija, a alkotestiranjem je utvrđeno da okrivljeni nije bio pod dejstvom alkohola. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading