VEOMA NISKO: Novi SRAMAN NAPAD na Novaka i NJEGOVU PORODICU!

Autor:

Sport

09.12.2022

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hejteri uzimaju Đokovića u usta kad god stignu.

VEOMA NISKO: Novi SRAMAN NAPAD na Novaka i NJEGOVU PORODICU!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Najbolji srpski teniser i trenutno peti reket sveta, Novak Đoković, uživa u odmoru sa svojom porodicom.

Novak, Jelena, Stefan, Tara i njihov ljubimac Pjer nalaze se u Marbelji, a posle fotografija koje je objavio jedan paparaco hejteri i zlonamernici oštro su udarili po Srbinu.

Fotografi su uhvatili Novaka i Jelenu dok su bili na plaži i iz nekog razloga zaključili da se svađaju, a zatim su se pojedini zapitali i zbog čega na slikama nema Stefana i Pjera.

Ipak, odgovor je brzo stigao!

 

 

Novak i Jelena nisu bili sami na plaži, nego sa Stefanom, Tarom i ljubimcem Pjerom. Preneli su pojedini mediji da su se malo sklonili kako bi se svađali, pa je nastao haos na društvenim mrežama.

Međutim, brzo su svi shvatili da to nije tačno. Usledilo je zagrljaj i strastveni poljubac. Jasno je da nema nikakvih problema, a Novak i Jelena definitivno sebi ne bi dozvolili svađu u javnosti, čak i da nešto ne funkcioniše, posebno ne pred decom.

Zlonamernici su samo još jednom želeli da pomute harmoniju u porodici Đoković koja je prošla kroz pakao zbog odnosa teniskih i svetskih moćnika prema Novaku prethodne godine. Jedan od ljudi koji je tada na sve načine pokušao da bude uz Novaka je kontroverzni teniser Nik Kirjos.

- Novak zna da sam ja bio jedna od retkih osoba koja se zauzela za njega kada se dogodio problem iz stvarnog života. Poštovanje je kada to neko uradi za tebe, priča o tebi i založi se za tebe pred celim narodom. Tada se stiče poštovanje, a ne kako se ponašate na teniskom terenu jedni prema drugima - otkrio je Kirjos.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Leona

09.12.2022 16:59

Pa to je strasno. Ti paparaci su prebezobrazni. Djokovici najbolje da unajme tjelohranitelje da rasteruju takve tipove. A Djokovici treba da se sto manje eksponiraju pogotovo kad su deca u pitanju. Drugi selebritiji prekrivaju lica dece, ovi ih slikaju gde god stignu. Vrag ne spava