ODMARAJU I NAJBOLJI: Jelena sjajnom porukom PECNULA Novakove najveće rivale!

Autor:

Sport

01.12.2022

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripreme za novu sezonu i dalje nisu počele.

ODMARAJU I NAJBOLJI: Jelena sjajnom porukom PECNULA Novakove najveće rivale!

Foto: Instagram/printscreen/jelenadjokovicndf

Novak i Jelena Đoković

Novak Đoković, najbolji teniser svih vremena, na najbolji mogući način koristi malo slobodnog vremena koje mu je ostalo do početka priprema za novu tenisku sezonu.

Srpski teniser je prethodnu završio na najbolji mogući način, trijumfom na turniru u Torinu, čime je po šesti put u karijeri osvoji Završni masters, pa je na taj načio vrlo turbulentnu sezonu završio na petoj poziciji ATP liste.

Sada je srpski teniser na odmoru sa svojom suprugom Jelenom, a oni su odlučili da se popnu na La Konču, a detalje sa ovog izazovnog puta je na svom Instagramu podelila upravo Jelena Đoković.

Jelena je podelila i nekoliko slika sa najboljim teniserom u istoriji, a opis slika je  bio vrlo zanimljiv, pošto je indirektno "pecnula" Novakove najveće rivale.

Još jedan osvojen vrh 🏔 😜 a mi izabrali da idemo putem kojim idu koze… 🤣 - napisala je Jelena, a nije čudo što je izabrala baš koze (GOAT na engleskom jeziku), čime je indirektno poslala poruku, koju svakako svi pravi ljubitelji tenisa znaju, a to je da je Novak najbolji u istoriji.

Ukoliko već sada razmišljate o sastavljanju tiketa, AdmiralBet vam otkriva  svet najboljih kvota. Nova promocija AdmiralBet-a svim novim igračima obezbedila je sjajan bonus dobrodošlice u iznosu od 1000 dinara. Izbor je isključivo na vama - bez ikakvih uslova odigrajte tiket sa vašim omiljenim utakmicama i kombinacijama parova.

Đoković će iskoristiti još nekoliko slobodnih dana, a onda će krenuti sa pripremama za sledeću sezonu. Prvo ga krajem godine čeka egzibicioni turnir, da bi sezonu krenuo u Adelajdu, što će mu biti priprema za Australijan open, koji je na programu od 16. do 29. januara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading