PRŠTE LAJKOVI: Jelena otkrila šta su Đokovići uradili odmah posle Novakove titule u Torinu (FOTO)

Autor:

Sport

21.11.2022

22:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodična aktivnos nakon finala.

PRŠTE LAJKOVI: Jelena otkrila šta su Đokovići uradili odmah posle Novakove titule u Torinu (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Jelena i Novak Đoković

Najbolji srpski teniser Novak Đoković je u nedelju osvojio šesti trofej na Završnom Masters turniru, pošto je u borbi za pehar pobedio Kaspera Ruda.

Prvu titulu je na ATP finalu Nole osvojio 2008. godine u Šangaju, potom je od 2012. do 2015. vezao četiri trofeja u Londonu, da bi rekord Rodžera Federera od šest pehara izjednačio ove godine u Torinu.

Noleta su na svih pet mečeva u Torinu bodrili supruga Jelena Đoković, sin Stefan Đoković i ćerka Tara Đoković, a u loži je bila prisutna i prelepa porodična dadilja od koje je svima zastajao dah.

Posle pobede u finalu, Novakova lepša polovina je na Instagramu podelila porodičnu fotku, na kojoj ona, njen dragi i njihova deca poziraju zajedno sa velikim peharom koji je srpski as neposredno pre toga osvojio.

Takođe, Jelena je objavila i fotografiju sa istog kauča, na kom su ona i Novak u ljubavnom zanosu.

Podsetimo, Novak Đoković je godinu završio na petom mestu na ATP listi, sa tačno 2.000 poena manje od prvog reketa svete Karlosa Alkarasa, a baš toliko mu odlukom ATP nije dodeljeno za osvajanje titule na Vimbldonu.

Takođe, bilo mu je zabranjeno da igra na Australijan openu i US Openu, kao i na mastersima u Majamiju i Indijan Velsu, pa nema sumnje da bi bio na tronu da se politika nije umešala u sport.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading