TENISKA LEGENDA FASCINIRANA NOVAKOM: Đoković dobio priznanje od jednog od NAJVEĆIH!

Autor:

Sport

21.11.2022

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nižu se hvale na Novakom račun posle velike pobede u finalu Torina.

TENISKA LEGENDA FASCINIRANA NOVAKOM: Đoković dobio priznanje od jednog od NAJVEĆIH!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković je savladao Kaspera Ruda sa 2:0 (7:5, 6:3) u finalu Završnog mastersa u Torinu, čime je stigao do šeste titule na ovom turniru, čime je izjednačio rekord Rodžera Federera.

Nakon izuzetno zahtevne godine, koja je počela pritvorom u Australiji, Novak se, kao i mnogo puta do sada, izdigao i pokazao ko je najbolji igrač ove igre, bez obzira na to šta ATP lista pokazuje. Posle meča u Torinu je dobio pohvale sa svih strana, a jedna je stigla i od Patrika Muratoglua, jednog od najvećih trenera u istoriji tenisa.

- Najimpresivnija stvar kod Novaka je njegova sposobnost da pobeđuje a da nije blizu svog najboljeg nivoa. To je pokazao tokom celog turnira. Strašan je u rešavanju problema, ogromna je njegova sposobnost da se savladaju poteškoće i veliki je šampion u 'pregovaranju' u većim trenucima meča - poručio je Muratoglu posle finalnog meča.

Foto: Tanjug/AP

Muratoglu je slavu stekao trenirajući Serenu Vilijams

Iako su ga mnogi olako otpisali na početku sezone, Novak je još jednom pokazao mentalnu snagu, pa je u ovoj kalendarskoj godini skupio čak pet titula, od čega je ova svakako najvrednija, uz trofej na Vimbldonu.

Titulom u Torinu je Đoković zaradio dodatnih 1500 ATP bodova, čime je došao do pete pozicije na ATP listi pred početak naredne teniske sezone.

Ukoliko tražite mesto sa širokom ponudom sportskog klađenja, najvećim kvotama kao i velikim izborom bonusa i promocija, predlažemo vam da posetite AdmiralBet sajt. Već na samom početku, za sjajan start i zabavu, čeka vas prvi pravi Slot i Sport bonus dobrodošlice u iznosu od 1000 dinara bez depozita.

Nakon par egzibicionih turnira, teniseri se sele u Australiju, gde ih u januaru čeka prvi Grend slem u sezoni. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading