ŠOK U BAVANIŠTU: Golom u poslednjim trenucima meča Budućnost odnela bodove i prigrlila jesenje lovorike!

Autor:

Sport

21.11.2022

12:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakav završetak jsenje polusezone.

ŠOK U BAVANIŠTU: Golom u poslednjim trenucima meča Budućnost odnela bodove i prigrlila jesenje lovorike!

Foto: FK Budućnost Banatski Brestovac

Fudbaleri Budućnosti iz Banatskog Brestovca slavili su u Bavaništu u okviru poslednjeg jesenjeg kola Druge južnobanatske lige "Zapad", a gosti su do trijumfa stigli pogotkom u poslednjem minutu sudijske nadoknade.

 

BSK Bavanište - Budućnost Banatski Brestovac 2:3 (0:0)

Na početku susreta gosti prodorima Stanojkovića po levom krilu pokušavaju da ugroze gol domaćina i kao rezultat takve igre usledile su dve kolosalne prilike. U prvoj šansi je Nikola Vranić za trenutak zakasnio, da bi u drugoj nakon odlično izvedenog kornera kapiten gostujuće ekipe glavom uputio loptu ka golu, ali je ona okrznula stativu i napustila granice igrališta.

Nakon propuštenih prilika domaća ekipa preuzima inicijativu, a golman Budućnosti, kao i okvir gola sprečili su fudbalere BSK Bavaništa da u prvom periodu igre zatresu mrežu protivnika.

Već u trećem minutu nastavka igre gosti stižu do prednosti. Nakon prekida odlično se u šesnaestercu domaćina snalazi Strahinja Jovanović i trese se mreža BSK-a.

U 56. minutu gosti dupliraju prednost. Gol je postigao najbolji budbaler ekipe iz Banatskog Brestovca Nemanja Stanojković. Popularni "Baloteli" je poluvolejom postigao fantastičan pogodak.

Foto: FK Budućnost Banatski Brestovac

BSK Bavanište - Budućnost Banatski Brestovac

 

Od tog momenta domaćin kreće na "sve, ili ništa". Vrlo brzo domaći fudbaleri uspevaju da stignu do prvog pogotka, a "vetar u leđa" dao im je i direktan crveni karton koji je zaradio strelac drugog pogotka za ekipu Budućnosti Nemanja Stanojković.

Brojčanu prednost BSK koristi u 80. minutu, pa se u poslednjih deset minuta igre ulazi sa rezultatskim egalom.

Igrao se treći minut sudijske nadoknade vremena. slobodan udaraca sa preko 30 metara izveo je Aleksandar Dinić. Lopta je preletela živi zid, a golman domaćina je samo kratko odbio loptu ma koju natrčava Nikola Vranić i trese mrežu za konačni trijumf i titulu jesenjeg šampiona Druge južnobanatske lige "Zapad".

Foto: FK Budućnost Banatski Brestovac

Jesenje lovorike putuju u Banatski Brestovac

 

- Druga južnobanatska liga "Zapad", 14. kolo:

Radnički (Baranda) - Jugoslavija (Jabuka) 3:2

Mladost (Vojlovica) - Omladinac (Opovo) 7:1

BSK Bavanište (Bavanište) - Budućnost (Banatski Brestovac) 2:3

Proleter (Mramorak) - Stari Tamiš (Stari Tamiš) 10:1

Mundijal (Pančevo) - Omladinac (Deliblato) 4:2

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading