ČESTITAO I ZLATAN: Napadač sačekao Đokovića ispred svlačionice - "pala" slika dvojice šampiona!

Autor:

Sport

20.11.2022

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković je danas, kao po običaju, glavna tema u svetu tenisa, ali i sporta.

ČESTITAO I ZLATAN: Napadač sačekao Đokovića ispred svlačionice - "pala" slika dvojice šampiona!

Foto: Twitter/Printscreen/atptour

Novak Đoković i Zlatan Ibrahimović

Srpski teniser savladao je u finalu Završnog mastersa u Torinu Kaspera Ruda sa 2:0 (7:5, 6:3), pa je na taj način osvojio svoju šestu titulu na poslednjem teniskom turniru u sezoni.

Novak je odigrao savršen meč, Norvežaninu nije dozvolio nijednu brejk loptu, a na kraju je posle samo sat i po vremena rešio pitanje pobedika ovog meča u svoju korist.

Nakon osvajanja titule, održana je dodela pehara, na kojoj su obojica tenisera dala izjave i svoja viđenja finala, a zatim se srpski teniser uputio ka svlačionici, gde ga je sačekalo prijatno iznenađenje.

U hodniku ga je sačekao Zlatan Ibrahimović, legendarni napadač, koji trenutno nastupa za Milan, koji je iskoristio priliku da zajedno sa svojom ženom uputi čestitke srpskom velikanu.

Novak se očigledno oduševio kada je video napadača, a nakon pozdrava, kao i nekoliko razmenjenih reči sa obe strane, odlučili su da ovaj trenutak ovekoveče sa slikom, na kojoj obojica drže trofej.

Ovo nije prvi put da dvojica velikih šampiona imaju reči hvale za ovog drugog, a Ibrahimović, kog često kritikuju zbog toga što uvek sebe stavlja u centar pažnje, je jedan od velikih fanova Novaka Đokovića.

Ovom titulom, Srbin je osvojio peti trofej u sezoni, a titula mu je donela i veliko pomeranje, pa će od ponedeljka biti peti igrač na ATP listi, uprkos tome što mu je bio zabranjen ulazak u Australiju i Ameriku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
draza

21.11.2022 08:14

svaka cast !!! dva velikana !!!!