ZAKUVALO SE U TORINU: Stigle PRETNJE na Đokovićev račun!

Autor:

Sport

18.11.2022

12:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Do kraja Mastersa u Torinu nas čekaju još tri dana, a očigledno je da će u italijanskom gradu biti vrlo zanimljivo.

ZAKUVALO SE U TORINU: Stigle PRETNJE na Đokovićev račun!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Tejlor Fric je sinoć savladao Feliksa Ože-Alijasima sa 2:1 i na taj način izborio drugo mesto u "Zelenoj grupi" na Završnom mastersu u Torinu.

Ovim trijumfom, Fric je izborio plasman u polufinale, gde ga u subotu očekuje duel sa Novakom Đokovićem u "gradu Fijata". Amerikanac je bio izuzetno srećan posle pobede, što se moglo zaključiti i po njegovoj izjavi nakon meča.

- Ovo je ogromna stvar. Od toga da nisam ni kvalifikovan, do toga da sam u polufinalu... Sjajno. I mislio sam da ću igrati dobro ovde. Mislim da najbolji tenis uvek igram protiv najboljih igrača - rekao je Fric posle pobede.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković nije izgubio set u Torinu

Očigledno je američki teniser vrlo naoštren za predstojeći duel, pa je indirektno poslao pretnje najboljem teniseru sveta pred njihov okršaj u subotu.

Ipak, Fric svakako nema razlog za slavlje, pošto se do sada pet puta sastao sa srpskim teniserom, a doživeo je isto toliko poraza, uz samo dva osvojena seta, na čuvenom meču na Australijan openu 2021. godine.

Do susreta ove dvojice tenisera Novak mora da odradi i formalnost u meču 3. kola "Crvene grupe", kada će odmeriti snage sa velikim rivalom Danilom Medvedevim. Taj meč počinje u 14 časova.

Ukoliko tražite mesto sa širokom ponudom sportskog klađenja, najvećim kvotama kao i velikim izborom bonusa i promocija, predlažemo vam da posetite AdmiralBet sajt. Već na samom početku, za sjajan start i zabavu, čeka vas prvi pravi Slot i Sport bonus dobrodošlice u iznosu od 1000 dinara bez depozita.

Mečevi polufinala u Torinu su na programu u subotu. Osim Đokovića i Frica tamo se nalazi i Kasper Rud, koji će rivala dobiti kasno večeras posle duela Stefanosa Cicipasa i Andreja Rubljova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading