ĆELA MI DOBRO STOJI! Boban Rajović šokirao: Razmišljao sam o PRESAĐIVANJU kose! (VIDEO)

Autor:

Zabava

18.11.2022

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač ne želi da se menja.

ĆELA MI DOBRO STOJI! Boban Rajović šokirao: Razmišljao sam o PRESAĐIVANJU kose! (VIDEO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Boban Rajović

Pevač Boban Rajović bio je na otvaranju nove radio-stanice ''Lola'' i tom prilikom otkrio da najradije sluša starije i laganije pesme.

- Vraćaju me u mladost, kad sam bio mlad i lep, kad sam imao kosu... -  rekao je Rajović kroz smeh, pa otkrio šta misli o novokomponovanoj muzici:

Republika

Foto: Republika

Boban Rajović o muzici

- Uvek postoji neki trend. Pre dva tri dana sam čuo neku pesmu i baš smo diskutovali smo na tu temu i kad sam čuo baš je bilo preterano ''lajna, lajna''... To mi je baš preterano.

Republika

Foto: Republika

Boban Rajović o presađivanju kose

Kako je pomenuo činjenicu da nema kosu, otkrio je da li je jedan od onih koji bi se podvrgli presađivanju kose koja je sve veći trend među muškarcima.

- Nemam ništa protiv, razmišljao sam o tome, ne da ja uradim, nego vidim ljude koji su uradili i dobro im stoji. Ja sam navikao na samog sebe ovakvog i mislim da su me ljudi ovako zapamtili i da mi ćela dobro stoji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading