SAVRŠENA vest za Novaka Đokovića pred FINALE u Torinu!

Autor:

Sport

20.11.2022

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bolje od ovoga gotovo da nije moglo.

SAVRŠENA vest za Novaka Đokovića pred FINALE u Torinu!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković i Kasper Rud igraju večeras od 19 časova finale Završnog mastersa u Torinu, poslednjeg teniskog turnira u sezoni.

Srpski teniser je do velikog finala došao posle četiri vezane pobede, a "padali" su redom Stefanos Cicipas, Andrej Rubljov, Danil Medvedev, a za kraj i Tejlor Fric u polufinalu, posle dva neizvesna taj-brejka.

Sa druge strane, Kasper Rud je polufinale obezbedio već posle dva kola, baš kao i Novak, nakon pobeda protiv Tejlora Frica i Feliksa Ožea-Alijasima. Usledio je nebitan poraz od Rafaela Nadala, a u meču za finale, Norvežanin je lagano savladao Rubljova, rezultatom 2:0.

Ovo će Đokoviću i Rudu biti četvrti međusobni duel u karijeri, a prethodna tri je Novak rešavao u svoju korist, bez izgubljenog seta. Zanimljivo je i da su sva tri prethodna meča odigrali u Italiji, gde će i danas biti odigrano finale.

Prvo su ukrstili koplja 2021. godine u polufinalu Mastersa u Rimu, a Đoković je bez problema slavio u dva seta. Iste godine su igrali meč i u Torinu, u grupnoj fazi Završnog mastersa, a Srbin je i tad slavio u dva seta. Poslednji meč su odigrali ove godine, ponovo u Rimu, a po običaju je slavio srpski teniser sa 2:0.

Ako je verovati tradiciji, Novak je veoma blizu titule u Torinu, ali svakako neće biti nimalo lako u duelu sa Kasperom Rudom, koji ove godine igra tenis svog života. Duel počinje u 19 časova, a tok meča možete prati uživo na live blogu na portalu Republika.rs.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading