NOVAK OTVORIO DUŠU: Emotivna izjava Đokovića posle TITULE u Torinu!

Autor:

Sport

21.11.2022

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kraj sezone za srpskog tenisera nije mogao biti bolji.

NOVAK OTVORIO DUŠU: Emotivna izjava Đokovića posle TITULE u Torinu!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković je savladao Kaspera Ruda sa 2:0 (7:5, 6:3) u finalu Završnog mastersa u Torinu, čime je došao do svoje pete titule u ovoj sezoni, odnosno šestog trofeja na poslednjem turniru u godini.

To je svakako najbolji mogući kraj turbulentne godine za najboljeg tenisera sveta, pošto mu je bilo zabranjeno učešće na Australijan openu i US openu, odnosno na četiri Masters turnira u Severnoj Americi.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković je stigao do pete titule u ovoj godini

Posle trijumfa, Đoković je bio izuzetno srećan, a posle pobede je na Instagramu izrazio zahvalnost svima koji su bili uz njega tokom ove teške godine.

- Mojoj ženi, deci, timu, sponzorima, fanovima, svima koji su "zapeli" ove godine sa mnom...Put je bio izazovan, ali smo uspeli da sve izdržimo i napravimo odličan posao zajedno. Počastvovan sam Vašom beskonačnom podrškom i zahvalan sam što nas je dovela do ovog trenutka. Hvala Vam iz dubine duše - izjavio je Novak Đoković, koji je godinu završio na petoj poziciji ATP liste.

Za kraj, čestitao je i norveškom teniseru na sjajnoj godini.

- Čestitke Kasperu Rudu i njegovom timu na sjajnoj sezoni. Budućnost tenisa izgleda jako svetlo - dodao je Đoković.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Srpski teniser je u Torinu uspeo da upiše svih pet pobeda u italijanskom gradu, a stigao je do novih 1500 bodova, čime je Karlosu Alkarasu, prvoplasiranom teniseru, prišao na malo više od 2000 bodova.

Ovo je ujedno bio i poslednji turnir sezone, ukoliko se izuzmu egzibicije krajem godine. Naredna sezona počinje, po običaju, u Australiji, kada nakon nekoliko pripremnih turnira počinje Australijan open.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading