Xtip Stream Emisija – Darko Tešović!

Autor:

Sport

22.12.2022

07:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novu, sjajnu priču donosi Vam MerkurXtip.

Xtip Stream Emisija – Darko Tešović!

Foto: Promo

Novi format na našem kanalu - Xtip Stream „Emisija“ sa Sandrom. Bavićemo se fudbalskim temama uz sjajne i dokazane sagovornike u ovom sportu, a različitih pozadina, ciljeva i radnih navika. Navikli smo kroz uobičajene formate da je mnogo toga lepog na našoj sportskoj i fudbalskoj sceni, ali spremite se da čujete i drugu stranu medalje.

 

Priče su tu o usponima i padovima kako pojedinaca tako i kolektiva, svim odricanjima koje sport nosi, kao i problemi sa kojima se klubovi, treneri i igrači susreću svakodnevno.

Imali smo tu čast da u našoj 10. epizodi Xtip Stream Emisije ugostimo Darka Tešovića, nekadašnjeg fudbalera, a sada trenera, koji nas je događajima iz ličnog iskustva odveo u eru kada je čuveni Ljubiša Tumbaković vodio beogradske crno-bele, po mnogima sjajan period ovog kluba.

Poslušajte sjajnu priču Tešovića koji je biranim rečima punim hvale pričao o svojih šest godina u crno-belom dresu i vremenu pod trenerskom palicom čuvenog Tumbe, kada je najviše napredovao kao igrač. Otkrio je kako je sve funkcionisalo tada u Partizanu, kako se ponašao i kako je radio Tumbaković, reakcije igrača, planove i taktiku čije je modifikacije primenjivao u različitim delovima svoje trenerske karijere.

 

 

Darko Tešović je dete Partizana, ali kroz mlađe kategorije beogradskog Radničkog, ponovo došao u crno-beli tabor u kom je proveo šest sezona i za to vreme osvojio četiri šampionske titule i dva Kupa tadašnje Jugoslavije, a kasnije se oprobao i u inostranstvu gde je igrao za Etnikos, a igračku karijeru završio je sa tri sezone u Budućnošću iz Banatskog Dvora. Trenersku karijeru počeo je u mlađim kategorijama Radničkog, pa preko kadeta Partizana, s kojima je bio šampion, skočio u seniorske vode i bio pomoćnik Vladanu Milojeviću u Panioniosu, a zatim samostalno vodio Radnički iz Nove Pazove, Radnički iz Kragujevca, šabačku Mačvu i Novi Pazar, a tokom 2020. i 2021. godine ponovo je bio pomoćnik Milojeviću u Al Ahliju i atinskom AEK-u.

Gotovo da nema fudbalske teme vezane za Partizan koju smo izostavili u druženju sa Darkom Tešovićem, pa vam preporučujemo da poslušate sjajnu priču u našoj Xtip Stream „Emisiji“ i saznate mnogobrojne informacije iz najvažnije sporedne stvari na svetu!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading