SA NOVIM ŠEFOM U PROLEĆNE BORBE: Rukovodstvo je prelomilo - ekipa je poverena njemu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

20.12.2022

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa novim trenerom klub kreće u nove uspeha.

SA NOVIM ŠEFOM U PROLEĆNE BORBE: Rukovodstvo je prelomilo - ekipa je poverena njemu!

Foto: FK Omladinac Novo Selo

U sezoni 2020/21 fudbaleri Omladinca iz Novog Sela takmičili su se u okviru Zone Šumadijsko-raške, ali su sezonu okončali na desetoj poziciji koja je usled reorganizacije takmičenja vodila u jedan stepen takmičenja niže.

 

Već dve sezone fudbaleri iz Novog Sela takmiče se u Raškoj okružnoj ligi, a prvi deo šampionata okončali su na devetoj poziciji sa skorom od pet pobeda, isto toliko poraza i tri remija. Sa 18 osvojenih bodova i pored trenutne pozicije na tabeli i dalje svi u klubu gaje nadu da se tokom predstojećeg proleća mogu uključiti u borbu za sam vrh tabele, s obzirom da aktuelni lider ekipa Ibra iz Mataruške Banje ima svega sedam bodova više.

Odlukom rukovodstva kluba sporazumno je raskinuta saradnja sa dosadašnjim trenerom Veljkom Dovedanom kojem se klub zahvalio na svemu što je učinio, a u drugi deo šampionata ekipu Omladinca iz Novog Sela sa klupe će predvoditi Goran Ilić.

Foto: FK Omladinac Novo Selo

Novi šef stručnog štaba - Goran Ilić

 

Popularni Zuri je rođeni Novoselac. Dve godine je i nosio dres Omladinca, a u klubu je već radio kao pomoćni trener. Narednog proleća imaće po prvi put priliku da samostalno vodi ekipu iz svog rodnog mesta, a pred njim rukovodstvo nije postavilo moranje da se već u aktuelnoj sezoni izbori plasman u viši rang, već je želja svih u Omladincu da klub zabeleži što je moguće bolje rezultate tokom predstojećih takmičarskih meseci.

U prvom kolu nastavka šampionata Omladinac iz Novog Sela gostuje u Delimeđu ekipi Koštampolja.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading