NIŠTA SE NE PREPUŠTA SLUČAJU: Skupština kluba je odlučila - oni će voditi ekipu ka ostvarenju ciljeva!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

20.12.2022

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poverenje su dobili. Od njih se očekuje da narednog proleća klub dovedu do višeg ranga.

NIŠTA SE NE PREPUŠTA SLUČAJU: Skupština kluba je odlučila - oni će voditi ekipu ka ostvarenju ciljeva!

Foto: FK Jošanica Novi Pazar

Fudbaleri novopazarske Jošanice prvi deo šampionata u okviru Zone Šumadijsko-raške okončali su na liderskoj poziciji sa skorom od deset pobeda, jednog remija i dva poraza i već narednog proleća očekuje ih velika borba sa ekipom Bana 1931 iz Raške kada je u pitanju plasman u viši rang, Srpsku ligu Zapad.

 

U cilju da klub što spremnije dočeka odlučujuće borbe, održana je i izborna Skupšnina FK Jošanica Novi Pazar, na kojoj je izvršena verifikacija novih mandata članova Skupštine i izbor predsednika Kluba, upravnog odbora, sportskog direktora, generalnog sekretara kluba, kao i ostalih funkcija u klubu.

Članovi Skupštine kluba dali su jednoglasno poverenje dosadašnjem predsedniku Jakubu Suljoviću na čiji predlog su izabrani i članovi uprave kluba.

Potpredsednička mesta poverena su Almiru Šaćiroviću i Farisu Glogiću. Elmedin Marukić obavljaće fudnkicu generalnog sekretara, poziciju sportskog direktora obavljaće Edis Ibrahimović, a sekretar stručnog štaba biće Edin Ferizović.

Foto: Indeksonline.rs

Oni vode klub ka Srpskoj ligi - rukovodstvo FK Jošanica Novi Pazar

 

Svi u Novom Pazaru nadaju se da će ekipa koju sa klupe predvodi Aldin Grudijeljac narednog proleća izboriti plasman u srpskoligaški karavan, a već na startu drugog dela šampionata sledi veliki derbi. U Novi Pazar stiže ekipa Bane 1931 iz Raške i već nakon tog susreta mnogo toga će biti jasnije kada je u pitanju borba za plasman u Srpsku ligu Zapad.

Dve ekipe su na startu sezone 2022/23 u Raškoj remizirale rezultatom 0:0.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading