HITNO SAOPŠTENJE: Sledi Skupština kluba - važne teme su na dnevnom redu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

17.12.2022

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Zleginju sanjaju najlepše fudbalske snove.

HITNO SAOPŠTENJE: Sledi Skupština kluba - važne teme su na dnevnom redu!

Foto: FK Vinogradar Zleginje

Fudbalski klub Vinogradar iz Zleginja, prethodne sezone, nakon gotovo pune decenije egzistiranja u Prvoj rasinskoj okružnoj ligi obezbedio plasman u viši rang, a prethodne jeseni ostvarili su zapažene rezultate i u okviru Zone Zapad.

 

Ekipa iz Zleginja je prvi deo šampionata u okviru četvrtog stepena takmičenja srpskog fudbala okončala na petoj poziciji sa 28 osvojenih bodova i već sada se može reći da je primarni cilj u sezoni ostvaren.

S obzirom da klub u godini na izmaku slavi i veliki jubilej pet decenija postojanja, iz Zleginja je upućeno saopštenje koje prenosimo u celosti:

- Dana 25. decembra 2022. godine, sa početkom u 18.00 časova, FK "Vinogradar" Zleginje organizuje Skupštinu kluba na kojoj će se razmatrati nekoliko tačaka vezanih za klub, kao i proslava 50. godina postojanja FK "Vinobradar" Zleginje.

Foto: FK Vinogradar Zleginje

Važno saopštenje

 

Već u prvom kolu nastavka šampionata ekipu Vinogradara očekuje vliko iskušenje. U Zleginje stiže Trstenik PPT, ekipa koja se trenutno nalazi za jednu poziciju bolje plasirana na tabeli zonskog ranga fudbala. 

Prvi meč dve ekipe na startu aktuelnog šampionata okončan je ubedljivim trijumfom trsteničkih fudbalera rezultatom 3:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading