MISTERIJA! Da li je Pele I DALJE ŽIV? BIZARNI snimci koji kruže internetom NE ULIVAJU POVERENJE! (VIDEO)

Autor:

Sport

26.12.2022

07:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šta se ovo dešava?

MISTERIJA! Da li je Pele I DALJE ŽIV? BIZARNI snimci koji kruže internetom NE ULIVAJU POVERENJE! (VIDEO)

Foto: youtube.com/netflix

Jedan od najboljih fudbalera u istoriji ove igre, Brazilac Pele, nalazi se u teškom stanju.

On je u bolnici Albert Ajnštajn" u Sao Paulu još od 29. novembra i ceo svet se moli za njegovo zdravlje.

Stanje mu se prati, ali i pogoršava iz dana u dan, te sa svih krajeva planete stiže velika podrška. Ipak, u Brazilu su odlučili da naprave nešto veoma bizarno, te sahrane Pelea i pre nego što je preminuo. Da, dobro ste pročitali! O čemu se zapravo radi?

Na društvenim mrežama pojavili su se snimci sa stadiona Santosa na kom se navodno već vrše pripreme za sahranu Pelea. Brazilcu se sprema grob i sve deluje jako, jako bizarno.

 

 

Vidi se i kako radnici unose velike blokove na sam stadion Santosa koji njegovi navijači zovu "Vila Belmiro". Na centru terena se nalazi veliki šator. Na snimcima se vidi i prostorija u kojoj bi, navodno Pele počivao tik pored svoje biste.

 

 

Međutim, mnogi Brazilci smatraju da su ovi bizarni snimci prevara, odnosno da se ne odnose na Pelea, već na marketinšku akciju jedne pivare u kojoj učešće treba da uzme i Nejmar.

 

 

Pele je legenda fudbala i tokom igračke karijere nastupao je samo za dva kluba. U Santosu je proveo najveći deo karijere i na 636 utakmica postigao je 618 golova. Sam finiš fudbalske karijere proveo je u Sjedinjenim Američkim Državama gde je igrao za Njujork Kosmos i na 64 meča dao je 37 golova.

Sa reprezentacijom Brazila, za koju je nastupao 92 puta i postigao 77 golova, osvojio je tri Svetska prvenstva - 1958, 1962. i 1970. godine. I dalje se vodi polemika da li je baš Pele najbolji fudbaler u istoriji. Bilo da jeste ili da nije jedno je sigurno - obeležio je ovu igru za sva vremena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading