Bori se za život, ali IMA NADE! Pojavio se snimak iz bolnice: Poznato KAKO IZGLEDA teško bolesni Pele! (VIDEO)

Autor:

Sport

22.12.2022

09:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije izgubio volju.

Bori se za život, ali IMA NADE! Pojavio se snimak iz bolnice: Poznato KAKO IZGLEDA teško bolesni Pele! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

Pele

Jedan od najboljih fudbalera u istoriji ove igre, Brazilac Pele, već neko vreme nalazi se u bolnici i lekari mu se bore za život.

Kancer je uznapredovao i potrebna mu je nega zbog disfunkcije bubrega i srca, tako su naveli u medicinskom izveštaju, a sada se pojavio i snimak iz bolnice.

Brazilski novinar, Milton Neves, objavio je snimak iz bolnice od pre nekoliko dana, uz navode tamošnjih medija da je trenutno još lošije. I pored toga što je Pele teško bolestan, a i u poznim je godinama (82), Brazilac nije izgubio volju za životom i jednostavne stvari ga čine srećnim.

 

 

Na snimku se vidi kako Pele hvata i baca loptu, sa osmehom na licu, tako da je sigurno da nada postoji, kao i da će se on boriti dokle god bude mogao.

On je pre mesec dana usled bubrežnih i srčanih problema primljen u bolnicu, a sada se ceo Brazil, ali i ostatak sveta, mole za njegovo zdravlje. 

Pele je tokom igračke karijere nastupao samo za dva kluba. U Santosu je proveo najveći deo karijere i na 636 utakmica postigao je 618 golova. Sam finiš fudbalske karijere proveo je u Sjedinjenim Američkim Državama gde je igrao za Njujork Kosmos i na 64 meča dao je 37 golova.

Sa reprezentacijom Brazila, za koju je nastupao 92 puta i postigao 77 golova, osvojio je tri Svetska prvenstva - 1958, 1962. i 1970. godine. I dalje se vodi polemika da li je baš Pele najbolji fudbaler u istoriji. Bilo da jeste ili da nije jedno je sigurno - obeležio je ovu igru za sva vremena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading