POLA MILIONA ZARADILA OD JEDNE PESME! Vesna Zmijanac uzela čitavo BOGASTVO od ''Jorgovana'', otkriveno kako je došlo do čuvenog dueta!

Autor:

Zabava

22.12.2022

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica otkrila koliko je uzela novca na svojim hitovima.

POLA MILIONA ZARADILA OD JEDNE PESME! Vesna Zmijanac uzela čitavo BOGASTVO od ''Jorgovana'', otkriveno kako je došlo do čuvenog dueta!

Foto: ATA Images

Vesna Zmijanac otkrila je da je na svojim megahitovima koji traju decenijama unazad zaradila i po 500.000 evra. Kako je rekla, njoj su najviše novca donele pesme ''Jorgovani'' i ''Nevera''.

Foto: ATA Images

Vesna Zmijanac o pesmama Jorgovani i Nevera

Ona je bila gost u emisiji kod Ognjena Amidžića kada je rekla da bi se uvek odlučila za dobru pesmu, nego za pola miliona u kešu.

- Od samo jednog megahita koji godinama traje može da se zaradi najmanje 500.000 evra! To mora da bude ozbiljna pesma, kao što su, na primer, "Jorgovani", koja se sluša preko 35 godina. Takođe i "Nevera", koju sam snimila pre 45 godina, a i dalje je pevam na nastupima. Zamislite samo koliko sam je puta za sve ove decenije otpevala za novac i koliko sam na njoj zaradila. I u današnje vreme može da se "ubode" jedan takav hit - objasnila je pevačica, koja ne krije da bi volela da snimi duet sa ćerkom Nikolijom Jovanović bez obzira što se ona bavi pop muzikom.

Foto: ATA Images

Vesna Zmijanac o zaradi na svojim hitovima

- Uskoro bi trebalo da objavim novu pesmu. Album nemam u planu, previše mi je to posla. Sa Nikolijom bih rado snimila duet, samo treba da nađemo pravu pesmu.

Pesma "Kad zamirišu jorgovani" je objavljena na Vesninom albumu "Istina", koji je prodat u rekordnih 900.000 primeraka.

Dino Meriln je jednom prilikom otkrio kako je došlo do saradnje njega i Vesne za ovu pesmu.

- Do dueta je došlo nakon neuspešnog trećeg albuma. Dobio sam ideju da snimim duet, ali nisam znao s kim. I dok sam razgovarao s menadžerom u jednom lokalu o tome, kolega mi je dobacio: Vesna Zmijanac! Odmah smo se spakovali, krenuli u Beograd i upali u studio gde je Vesna snimala ploču. Nakon prvog slušanja, Vesna je odlučila da snimi ovaj duet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading