LETE ŠUŠKE NA SVE STRANE! Đurišićka se oparila na privatnom veselju: Snežana za minut maznula 3.000 evra!

Autor:

Zabava

22.12.2022

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snežana je bakšiš kasnije ostavila muzičarima koji su pevali tokom cele večeri.

LETE ŠUŠKE NA SVE STRANE! Đurišićka se oparila na privatnom veselju: Snežana za minut maznula 3.000 evra!

Foto: Republika.rs/D. Lukić

Snežana Đurišić

Pevačica Snežana Đurišić pevala je prekjuče na jednom privatnom veselju, pa je za refren pesme "Lepi moj", koji je otpevala za minut, uzela bakšiš od 3.000 evra! Snežana je na proslavu bila pozvana kao gost, ali je na insistiranje domaćina ustala da otpeva blok pesama, što su zvanice dobro nagradile.


- Snežani je domaćin tražio da otpeva nekoliko pesama, a za njegovu dušu je zamolio da zapeva svoj hit "Lepi moj". Tad joj je davao novčanice od 100 evra sve vreme dok je pevala zajedno s gostima, pa u jednom trenutku nije mogla ni da drži sve pare u ruci. Dobila je oko 3.000 evra u samo jednoj minuti, ali je sve, kako to obično bude, ostavila muzičarima koji su bili angažovani da pevaju tokom cele večeri - otkrio je za Republiku sagovornik s lica mesta.


Inače, kako se priča za Đurišićku po estradnim krugovim, ona ne pristaje da peva na svadbama ako je honorar ispod 3.000 evra.

Foto: Printskrin/Tviter/@MiloradDodik

Snežana Đurišić je u rangu pevača koji se na privatnim veseljima dobro opare


- Snežana dosta tezgari, ali retko kači bilo šta na društvene mreže, pa ljudi nemaju dobar uvid u to gde se i koliko kreće. Najviše radi preko grane, po dijaspori je najviše plaćaju i tad uzima duplo veće honorare nego na domaćem terenu. Obično ide s više kolega. Tu su najčešće Đani Trajković, Jana Todorović, Zorica Brunclik... Snežana uvek ima tim muzičara s kojim radi i retko menja ekipu - priča izvor i dodaje da folkerka nikad ne dopušta da je bilo ko kiti parama:

- Snežani bakšiš samo može da se da u ruku! Nikad ne dopušta da joj gosti ili guraju ili lepe novčanice na neko drugo mesto, kao što dopuštaju mnoge njene kolege. Jednom je jedan pijani gost pokušao da joj gurne novac u dekolte, ali se nije dobro proveo. Ona mu je očitala bukvicu, a rekla je da se tako nešto više nikad nije ponovilo.

Oni su lepak za bakšiš

Estradnjaci najviše bakšiše uzimaju na svadbama po dijaspori, o čemu neretko javno pričaju. Lepak za bakšiš, pre svih, jesu Jana i Đani, koji su postavili rekord kada su na jednoj jednoj svadbi uzeli preko 80.000 evra bakšiša, koji je kasnije podeljen s muzičarima iz benda. Pored bakšiša koji se uzme, pevači dolaze da pevaju za već unapred ugovoren honorar, tako da se isplati ići preko grane i tezgariti. Od pevača mlađe generacije na privatnim veseljima dobro se opare Darko Lazić, Uroš Živković, Tea Tairović, Milica Todorović, Sanja Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading