LAĆINA POSLEDNJA GLASOVNA PORUKA LEDI KRV U ŽILAMA! Pokojni sin Marine Tucaković se javio iz Izraela, njegove reči teraju suze na oči (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao bomba u javnosti je odjkenula vest da je beživotno telo Milana Laće Radulovića pronađeno juče u Izraelu.

LAĆINA POSLEDNJA GLASOVNA PORUKA LEDI KRV U ŽILAMA! Pokojni sin Marine Tucaković se javio iz Izraela, njegove reči teraju suze na oči (VIDEO)

Foto: YouTube/Printscreen

Milan Radulović Laća, sin pokojne Marine Tucaković i Aleksandra Radulovića Fute, premimuo je iznenada na ulici u Tel Avivu, u Izraelu, u 36. godini.

Pokojni tekstopisac, koji je pre malo više od godinu dana ostao bez majke Marine, za koju je bio izuzetno vezan, početkom decembra krenuo je na put, kako je napisao na Tviter nalogu, hadžiluka, u Svetu zemlju.

Republika

Foto: YouTube/Printscreen

Milan Laća Radulović pronađen mrtav na ulicama Tel Aviva

Njegova prijateljica Vera Vuksanović, konceptualna umetnica, na društvenoj mreži Instagram se oprostila od pokojnog tekstopisca objavivši njegovu poslednju glasovnu poruku koju joj je poslao upravo iz Izraela.

- Ići ću u Jerusalim, sigurno. Moja drugarica uzela mi je sveću u Jerusalimu i napravila zaštitu, i sad me tera, moram da nosim u rancu, da svuda nosim te sveće, pošto ću celi svet i put da obiđem i onda na kraju donesem kući sveće iz Jerusalima i pustim u nebo da se zapale - obećao joj je Laća u glasovnoj poruci, koju možete poslušati u nastavku teksta.

Podsetimo, Milan Laća Radulović rođen je 1986. godine u Beogradu. Još kao mali pokazao je ljubav prema muzici, a talenat za pisanje nasledio je od majke Marine Tucaković. Tokom karijere sarađivao je velikim brojem pevača. Kao tinejdžer našao se u kandžama droge, a u svojim intervjuima otvoreno je govorio o bolesti zavisnosti. Njegov život obeležile su dve velike porodične tragedije - kada je izgubio brata Miloša 2008. godine i 2021. majku Marinu.

Republika

Foto: Republika/E stock,ATA Images

Milan Laća Radulović izgubio brata Miloša i majku Marinu Tucaković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Dara

21.12.2022 21:16

Covek je imao 35 godina kad je ostao bez majke, pa nije bio mala beba. On je dete koje je imalo sve, poznatih bogatih roditelja, zato i jeste radio sta mu se cefnulo. Nije voleo sebe i to je tako, inace se nebi odavao porocima. Nek pociva u miru! Danima mediji pisu u detalje gde i od cega je preminuo, sta je kome porucio u poslednjim trenucima, ostavite coveka nek mu dusa ide gde joj je namenjeno. Sta je bilo sad je nebitno, otisao poput mnogih koji svaki dan umiru gladni, zedni, goli i bosi i nevidljivi.

Leontina

22.12.2022 13:19

@Dara - Slažem se,jedan narkoman manje!! Setite se kako se ponašao na sahrani svoje majke,nije mogao dostojanstveno da je sahrani,nego je terao narod sa sahrane,tebe necu tu da vidim itd. Budala bio tako je i zavrsio!!

Mara

22.12.2022 19:26

Bog da mu dušu prosti