"NIŠTA NIJE UKAZIVALO DA ĆE TAKO ZAVRŠITI" Ova pevačica se poslednja čula sa pokojnim Laćom, otkrila detalje njihovog razgovora!

Autor:

Zabava

21.12.2022

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sajsi MC se čula sa Milanom Laćom Radulovićem pred njegov put u Izrael, gde je pronađen mrtav.

"NIŠTA NIJE UKAZIVALO DA ĆE TAKO ZAVRŠITI" Ova pevačica se poslednja čula sa pokojnim Laćom, otkrila detalje njihovog razgovora!

Foto: YouTube/Printscreen

Tekstopisac Milan Radulović Laća, sin pokojne hitmejkerke Marine Tucaković i kompozitora Aleksandra Fute Radulovića, pronađen je juče u toku dana mrtav na ulici u Izraelu.

Ivana Rašić, poznatija kao Sajsi MC, jedna je od poslednjih koja je sarađivala sa Radulovićem, koji je preminuo u Tel Avivu. Ivana i Laća radili su na tekstovima pesama koje su trebalo da budu objavljene uskoro.

- Ovo je veliki šok i gubitak, saučešće porodici. Jako sam potresena. Čuli smo se pred njegov put u Izrael, pre dve-tri nedelje. Tada ništa nije ukazivalo na ovo - rekla je Sajsi za Informer, koja je Laću opisala kao nekog s kim je imala odličnu saradnju.

Republika

Foto: Promo

Sajsi MC

Fantastičan saradnik, profesionalan, strašno talentovan. Mnogo mi je žao - istakla je reperka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading