"TI SI BIO MOJA PESMA" Elena Kitić se emotivnim snimkom oprostila od Laće Radulovića - naježićete se kada vidite OVAJ snimak! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Laća Radulović juče u toku dana je pronađen mrtav na ulici u Tel Avivu, a cela estrada ostala je u šoku zbog ove tragedije.

"TI SI BIO MOJA PESMA" Elena Kitić se emotivnim snimkom oprostila od Laće Radulovića - naježićete se kada vidite OVAJ snimak! (VIDEO)

Foto: YouTube/Printscreen

Tekstopisac Milan Laća Radulović, sin pokojne hitmejkerke Marine Tucaković i kompozitora Aleksandra Fute Radulovićaiznenada je preminuo juče u IzraeluNjegovo beživotno telo pronađeno je na ulicama Tel Aviva, a tragičnu vest potvrdio je njegov otac.

Ova tragična informacija odjeknula je u javnosti kao bomba, budući da je Laća sarađivao sa mnogim poznatim izvođačima sa domaće javne scene. Cela estrada ostala je u šoku, među kojoj je bila i mlada pevačica Elena Kitić, ćerka estradnog para Mileta Kitića i Marte Savić.

Republika

Foto: instagram

Elena Kitić

Elena je, naime, na društvenoj mreži Instagram podelila emotivan snimak druženja sa Radulovićem, koji je mladoj pevačici napisao gotovo sve pesme i napravio joj hitove, među kojima je i pesma "Zabranjujem", koja važi za možda i najemotivniju numeru koju je Laća napisao.

Kitićeva je u okviru snimka napisala "Adio amore", u prevodu "zbogom ljubavi", što je naziv pesme koju je pokojni tekstopisac napisao za repera Stefana Đurića Rastu, a kasnije se i obratila i potresnim rečima. 

- Hvala ti za svaki stih i svaku reč. Ti si bio moja pesma - napisala je Elena na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: instagram.com/elenakitic

Elena Kitić se oprostila od Milana Laće Radulovića

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading