FUTINE REČI KIDAJU DUŠU: Ubiću se čim sahranim dete, mesto mi je pored sinova i žene! Kompozitor slomljen posle gubitka drugog sina!

Autor:

Zabava

21.12.2022

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompozitor sad čeka da telo njegovog sina stigne u Srbiju.

FUTINE REČI KIDAJU DUŠU: Ubiću se čim sahranim dete, mesto mi je pored sinova i žene! Kompozitor slomljen posle gubitka drugog sina!

Foto: Youtube, ST/D. Kadić,

Tekstopisac Milan Radulović Laća, sin pokojne hitmejkerke Marine Tucaković i kompozitora Aleksandra Radulovića, pronađen je prekjuče u toku dana mrtav na ulici u Izraelu, a Futa je van sebe otkako je čuo da je izgubio i drugog naslednika, zbog čega mu više nije do života. Kako Republika saznaje, Radulović je juče tokom celog dana bio u kući s kumom Marijanom Petrović i najboljim prijateljem koji ga nisu ostavljali samog, a sve zbog toga što im je rekao da mu se više ne živi i da hoće da ide kod svoje porodice.
Naime, prijatelj porodice Radulović ispričao nam je da je Futu ubila vest da je Laća mrtav, te da sada izgleda kao biljka i samo priča da ne želi više ni on da živi. Kako kaže, Futa samo čeka da se telo njegovog sina prenese u Srbiju da bi mogao da ga sahrani u miru.

Foto: Privatna arhiva

Aleksandar Radulović je po ceo dan sa Laćinim drugovima, kumom Marijanom i spremačicom u porodičnom domu

 


- Poslednje informacije koje Futa ima iz razgovora sa sinom jesu da je 19. decembra trebalo da se vrati u Srbiju. Od 12. decembra ne zna šta se dešavalo s Laćom, zato je prijavio njegov nestanak, ali je mislio da je sve u redu jer je znao da je daleko i da je na putu. Kad su mu javili da su ga našli mrtvog, njemu se slošilo, ceo svet mu se srušio u tom trenutku, a kome ne bi?! Zamislite, nedajbože, u takvoj situaciji vas. Čovek je izgubio sve.To više nije isti čovek - kaže za naš list porodični prijatelj porodice Radulović i otkriva da se od Fute sada ne odvajaju kuma Marijana i još nekoliko Laćinih drugova, koji sad strahuju da ne presudi sebi s obzirom na to da se ne miri s činjenicom da je ostao bez oba deteta:


- Futa plače, gleda u jednu tačku, čovek više ne zna za sebe. Celu noć pričaju s njim, pokušavaju da ga uteše, ali šta možete da kažete čoveku koji je sahranio sina, ženu, posle i drugog sina?! Samo priča da mu se ne živi, da će sebi da presudi. Kumi priča: "Čim sahranim sina, odoh i ja, ne mogu više i neću da živim. Otišao bih i pre mog Laće, ali moram i njega da sahranim. Meni je mesto pored Marine i moje dece?!" Evo, dok s vama pričam, i ja plačem, nedajbože nikom takve crne sudbine. Ja razumem Futu kada tako priča, to su teške muke.

Foto: youtube.com/printscreen

Aleksandar Radulović neće tražiti obdukciju za sina, već samo čeka sahranu

 


Nakon što smo se čuli s Futinim prijateljem, stupili smo u kontakt i s kumom pokojne Marine Marijanom Petrović, a ona nam je potvrdila da je kompozitor loše, te i da mu ni razgovori ne pomažu da se bol bar malo umanji.


- Nemamo nijednu novu informaciju otkako su nam javili da je Laća preminuo. Bila sam dokasno s Futom, šta da vam kažem. Futa je mrtav čovek u šoku je. Ostao je zatečen, nema više nikoga, kako čovek može da se oseća. Ja nakratko odem kući, ali nikad ga ne ostavljam samog. Tamo je žena non-stop koja je radila i dok je Marina bila živa, dolaze Laćini drugari kod njega, tako da je uvek neko tu s njim. Futa mi je juče rekao: "Sve sam mogao da zamislim da me u životu strefi, ali ovako nešto nikad ne bih pomislio." Ne znam šta se Laći desilo, meni je to sada misterija. U Tel Avivu je bio smešten u hotelu, na put je otišao s društvom - priča Marijana i objašnjava da ništa nije ukazivalo na to da će da se dogodi tragedija kad se poslednji put čula s Milanom:


- Kad smo se poslednji put čuli Laća i ja, bio je veseo, normalno je pričao i imao je razne planove. Meni sad nije jasno kako je sam nađen, a nije se odvajao od ljudi koji su išli s njim. Što se obdukcije tiče, Futina želja je da se to ne radi, a ja sad ne znam da li ćemo morati zbog uzroka smrti. Futa ima želju da se odmah napravi sahrana, da se Laća sahrani u porodičnoj grobnici. N mu do života, čovek priča da mu se ne živi više. Šta da vam kažem... Laća je bio buntovan, svojeglav, išao je često protiv vetrenjača, ali je bio dobar. Žao mi je što se ovo desilo. Ne mirim se s tim da ga više nema - rekla je kuma za naš list.


Podsećamo, tekstopisac Milan Radulović Laća pronađen je mrtav u utorak na ulici u Tel Avivu, gde je ekipa Hitne pomoći po dolasku konstatovala smrt na licu mesta. Njega je otac Aleksandar Radulović prijavio kao nestalog 12. 12, kada mu se gubi svaki trag, kao i kontakt s bliskim ljudima iz Srbije.

Foto: instagram.com/petrovicbmarijana

Kuma Marine Tucaković Marijana Petrović kaže da je Futa u šoku zbog svega što ga je snašlo

 


Laća: Kad stignem kući iz Jerusalima,
doneću sveće da ih pustim u nebo


Laćina prijateljica Vera Vuksanović, konceptualna umetnica, na Instagramu se oprostila od tekstopisca objavivši poruku koju joj je poslao.


- Ići ću u Jerusalim, sigurno. Moja drugarica uzela mi je sveću u Jerusalimu i napravila zaštitu, i sad me tera, moram da nosim u rancu, da svuda nosim te sveće pošto ću sveti put da obiđem i onda na kraju donesem kući sveće iz Jerusalima i pustim u nebo da se zapale - obećao joj je Laća u poruci. Vuksanovićeva, skrhana bolom za prijateljem, objavila je i njegovu fotografiju.
- Lepoto, zar je moralo ovako? Počivaj u miru. Nek te anđeli čuvaju - napisala je Vera uz emotikone slomljenih srca.


Nije mi se vraćalo kući, u njoj je previše
crnila, u njoj sam izgubio brata i majku


Nedavno je Laća pričao u medijima da mu je lepše van Beograda pošto ga on asocira samo na tugu, smrt i depresiju. Kao da je predosetio smrt, govorio je da ne želi, kao majka i brat, u istim hladnom stanu da izgubi život, to jest da se ne uguši od jakih, a bolnih emocija.


- Pobegao sam od sebe, od svoje kuće, u kojoj je previše crnila, previše depresije, koja se sastojala samo na tome da radim. Ne spavam, i to prosto ne može zdrav mozak više da izdrži. Ne nedostaje mi Beograd, nedostaju mi roditelji, određeni prijatelji i uvek kad se vratim u Beograd ne prija mi, ne legne mi dobro. Traumatično je, dosta se toga desilo. To je kuća gde mi je umro brat, to je kuća gde mi se majka razbolela, pa umrla, tu je i moj stan koji je i hladan, gde je stara instalacija, ne vraća mi se tu. Ti neki ljudi, svako je otišao na svoju stranu, što je meni potpuno okej. Imam taj stav da ne moram da se čujem s nekim deset godina. Ako je meni drag i neko koga volim, kad me pozove na telefon, ostaće ista emocija - kazao je on tada.


Bivša devojka: S Laćom
sam se čula 6. decembra


Nakon tragične i iznenadne smrtni sina Marine Tucaković, oglasila i Laćina bivša devojka pevačica Teodora Baković. Iako se o njegovom privatnom životu nije mnogo znalo, veza s ovom pevačicom je obelodanjena 2012, neposredno pre njenog pojavljivanja na muzičkoj sceni. Njih dvoje su i nakon raskida ostali u dobrim odnosima, a Teodora se potom povukla s estrade i udala. Međutim, s Laćom je ostala u kontaktu, a poslednji put su se, kako je sada otkrila, čuli dve nedelje pre njegove smrti.


- Laća će zauvek biti upamćen po svojoj genijalnosti, duhovitosti i vanserijskom talentu. Sam njegov glas me iste sekunde terao na smeh i pamtiću ga takvog, veselog. Zadnji kontakt smo imali 6. decembra, nakon kog je nestao s ovog sveta, ali će nastaviti da živi u srcima svih naših prijatelja, među kojima je bio neizmerno voljen i obožavan. Jedina uteha u svemu je što ga sada čuvaju Marina i Miloš - rekla je Teodora.

 

Komšije: Futa nam ne otvara vrata,
ne znamo da li će ovo preživeti


Futine komšije su šokirane još jednom tragedijom koja ga je zadesila i tvrde da ga niko od njih nije čuo ni video jer se zatvorio između četiri zida.


- Futa je van sebe od očaja. Ne znam kako će ovo preživeti. Slabog je zdravlja, a i retko je izlazio još otkad je naša Maki preminula. Ne otvara ni kad mu pozvonimo, a nema gde sada ići, sigurno je unutra... Svi smo uplašeni za njega! Juče po podne je bila jedna gospođa, mislim da im je to kuma. Čuli su se plač i jauci. Velika tragedija. Laća je u poslednje vreme slabije dolazio. Delovao je dobro i raspoloženo, ali majčina smrt ga je zauvek promenila, videlo se to - pričaju komšije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Darko

22.12.2022 21:36

Ja ću donirati konopac.