BOMBA IZ PREMIJER LIGE: Napadač Arsenala STIŽE u Crvenu zvezdu?

Autor:

Sport

26.12.2022

11:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šansa za crveno-bele da ojačaju prednju liniju.

BOMBA IZ PREMIJER LIGE: Napadač Arsenala STIŽE u Crvenu zvezdu?

Foto: Starsport

Marakana

Đorđe Despotović, nekadašnji napadač Crvene zvezde, a sada fudbaler Arsenala iz Tule, mogao bi da se ponovo vrati na Marakanu.

Despotović trenutno igra u Tuli, čiji je cilj povratak u prvi rang ruskog prvenstva, ali to trenutno ne ide baš na dobro. Arsenal se trenutno nalazi na šestoj poziciji druge ruske lige, pa povratak u Premijer ligu ne deluje kao realna mogućnost.

Zbog toga, uprava kluba je odlučila da smanji budžet, pa će ta odluka prvo pogoditi one sa najvećim primanjima, među kojima se nalazi i srpski napadač. Nekadašnji reprezentativac je i letos bio na spisku igrača sa kojima je trebalo da bude prekinuta saradnju, upravo zbog finansija, međutim, odlučili su u Tuli da ga ostave, što trenutno ne deluje kao dobra odluka.

Foto: Starsport

Đorđe Despotović u dresu Srbije

Despotović je u prvom delu prvenstvu nastupio na samo šest meceva, a nije uspeo da se upiše u strelce, pa je jasno zašto iz ovog kluba žele prekid saradnje. Srbin je i u prošlom prelaznom roku bio želja Crvene zvezde, a ako bude slobodan, možda je ovo nova prilika za saradnju sa šampionom Srbije.

Crveno-beli su u potrazi za napadačem koji će zameniti Kalifu Kulibalija, pa se čini da bi Despotović bio odlična opcija, pogotovo što klub iz Tule planira da ga pusti bez obeštećenja.

Despotović je u Crvenoj zvezdi igrao u sezoni 2014/15, kada je na deset utakmica u prvenstvu postigao jedan pogodak, pre nego što je prosleđen na pozajmicu u Kazahstan.

Najbolje partije u karijeri je pružao u ekipi Rubina, sa kojom je u sezoni 2020/21 osvojio četvrto mesto u ruskoj Premijer ligi, a sam Despotović je bio četvrti strelac šampionata sa 14 golova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading