SRAMOTA: Sampdorija PONIZILA Crvenu zvezdu - usledio ekspresan odgovor!

Autor:

Sport

28.12.2022

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatan razvoj situacije.

SRAMOTA: Sampdorija PONIZILA Crvenu zvezdu - usledio ekspresan odgovor!

Foto: Starsport

Aleksandar Dragović i Strahinja Eraković

Nije tajna da Sampdorija već nedeljama pokušava da dođe do Aleksandra Dragovića, koji im je jedna od najvećih želja u ovom prelaznom roku, međutim, potez glavnih ljudi tima iz Đenove izazvao je šok na Marakani.

Naime, na stadion Crvene zvezde stigla je zvanična ponuda Sampdorije, a uprava Zvezde nije mogla da veruje u ono što čita.

- Želimo Aleksandra Dragovića na besplatnu pozajmicu do kraja sezone u Seriji A. Ukoliko ne ispadnemo u Seriji B onda bismo voleli da ga otkupimo i to po ceni od 500.000 evra. Te da isplata bude u dva dela, jedna 15. jula (250.000 evra), a druga 31. decembra (250.000) - nalazilo se u tekstu ponude, saznaje "Kurir".

Foto: Starsport

Aleksandar Dragović u dresu Crvene zvezde

Prosto je neverovatno da su iz Sampdorije bili ozbiljni sa ovom ponudom, pošto austrijski reprezentativac trenutno vredi pet miliona, prema proceni "Transfermarkta", a takođe je godinama igrao u najjačim evropskim ligama i takmičenjima, pa je ova ponuda u najmanju ruku smešna i skandalozna.

Naravno, iz Zvezde su odbili ovaj pokušaj, pa će Dragović i dalje biti štoper Zvezde. Takođe, na Marakanu je stigao Uroš Spajić, nekadašnji igrač crveno-belih, ali će on debitovati tek u martu ili aprilu, zbog problema sa povredom.

Crveno-beli su trenutno prvi na tabeli Superlige Srbije, sa deset bodova više u odnosu na najvećeg rivala Partizan, pa je vrlo izvesno da ćemo Zvezdu ponovo na jesen gledati u Ligi šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading