PUT POD NOGE: Evo gde će ekspedicija Ubljana provesti naredne dve nedelje! (FOTO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

30.01.2023

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripreme su stigle do najvažnije faze.

PUT POD NOGE: Evo gde će ekspedicija Ubljana provesti naredne dve nedelje! (FOTO)

Foto: FK Jedinstvo Ub

Hladno vreme i obilne snežne padavine sprečile su fudbalere Jedinstva sa Uba da prvu fazu priprema krunišu odigravanje i kontrolnog susreta.

 

Tokom prethodnog vikenda na igralištu Sportskog centra "Matić" na Ubu, crveno-beli su trebali da odmere snage sa ekipom Prve Iskre iz Bariča, ali iz navedenih razloga do susreta nij došlo i ekspedicija Ubljana odlazi na drugi deo priprema bez provere u vidu fudbalske utakmice.

Ekspedicija Jedinstva sa Uba danas je krenula put Antalije. Crveno-beli će u turskom letovalištu boraviti tokom naredne dve nedelje, a igrači i stručni štab biće smešteni u velelepnom hotelu "Aska Lara" koji se nalazi na 12 kilometara od samog centra grada i u kojem će Ubljani imati sve uslove za brušenje forme pred nastavak takmičenja u okviru Prve lige Srbije.

U drugoj fazi priprema klub će odigrati i četiri kontrolna meča.

Foto: FK Jedinstvo Ub

Crveno-bele u Antaliji dočekuje luksuzni smeštaj

 

Tokom zimske pauze rukovodstvo kluba je do sada angažovalo četvoricu novajlija. Crveno-beli dres tokom predstojećeg proleća nosiće Danilo Miladinović, Dejan Milićević, Branko Riznić i Stefan Krtolica, a istovremeno je klupsko rukovodstvo odlučilo da produži ugovor sa najboljim strelcem ekipe tokom prvog dela šampionate, Kvaku Krikarijem.

Ubljani su prvi deo šampionata okončali na desetoj poziciji prvoligaškog karavana, a kako se može čuti iz izvora bliskih klubu, proklamovani ciljevi za predstojeće proleće, vezani su za plasman u plej-of fazu takmičenja što bi trebalo da bude samo uvod u ono što se očekuje za narednu sezonu, kada će crveno-beli pokušati da dođu i do pozicije koja vodi u elitu srpskog klupskog fudbala.

Premijerni prolećni susret Jedinstvo sa Uba će odigrati na svom stadionu "Dragan Džajić", a protivnik je ekipa Zlatibora iz Čajetine. Prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je podelom bodova rezultatom 0:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading