MAJA VOLK OSTALA NA ULICI, VERENIK JOJ IZBACIO STVARI NAPOLJE: Njena ispovest tera suze na oči, progovorila o svim detaljima!

Autor:

Zabava

05.02.2023

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potresna ispovest Maje Volk, verenik je ostavio na monstruozan način.

MAJA VOLK OSTALA NA ULICI, VERENIK JOJ IZBACIO STVARI NAPOLJE: Njena ispovest tera suze na oči, progovorila o svim detaljima!

Foto: instagram.com

Bivša rijaliti zvezda i spisateljica Maja Volk svojevremeno je ispričala njeno gorko iskustvo sa verenikom, koji ju je ostavio na vrlo monstruozan način. Poznata po pozitivnim afirmacijama, Maja nije poklekla pred bujicama nedaća koje su je zadesile, te se izdigla iz cele situacije i postala samo jača. 

Na ljubavnom planu uvek je bila ispunjena, a veza sa Grkom Nikosom Gusgunisom izazvala je veliku pažnju, dok je ljubvni par bio na korak do venčanja. Međutim, njihova priča doživela je krah, i to na neslavan način.

Foto: printscreen/premijera

Maja Volk

 

Maju je bivši verenik ponizio na najgori mogući način, dok joj je sve stvari ostavio u kesama za đubre, ispred ulaznih vrata svog dvorišta. Međutim, Maju ovo nije poremetilo, niti joj je srozalo samopouzdanje.

- To je bilo konačno stavljanje tačke na jedan period ljubavi. Na kraju je sve i u emotivnom smislu dobro ispalo, jer on nije želeo ni da me vidi, tako da sam čekajući na prijatnom vetriću u dvorištu crkve pedeset metara od njegove kuće bila pošteđena izliva negativnih otrovnih osećanja. S druge strane, moj Mihailo mu je sve rekao na lep način, nije mu dozvolio da vređa i "poklopio" ga je argumentima. Najvažnije je da se veliki blender vratio kući - objasnila je Maja za Story.

Iako je imala podršku sina Mihaila, teško je podnela poniženja koja su je sačekala u glavnom gradu Grčke. Mada je svesna da sve što njen bivši verenik radi nije u skladu sa ponašanjem mentalno zdrave osobe, jer kako i sama kaže na njega je period izolacije i pandemije korona virusa loše uticao. Ispred ulaznih vrata ostavio je sve njene stvari spakovane u kese za đubre koje je Mihailo pokupio dok ga je ona čekala u blizini Nikosove kuće.

Foto: instagram.com/majazmaja59

Maja Volk Instagram

 

- Mislim da su korona i naša razdvojenost bile okidač za paranoju koja je već bila prisutna. Počelo je sa strahom od krađa, strahom od Cigana, strahom od požara, a sada je sve to dobilo neslućene dimenzije.,

- Znam da on za sve koristi velike kese pseće hrane, i u 13 kesa je pokušao da spakuje sve – od fotografija, garderobe, do blendera i dehidratora. Hvala mu što mi je uštedeo i nerve i vreme da ja to sama uradim… Njegovi motivi su neobjašnjivi sa stanovišta zrele mentalno zdrave osobe, ali trebalo je da pretpostavim da je ovo moguće kod čoveka koji nema ni jednu jedinu ni uspomenu niti lepu reč za bilo koju žensku osobu s kojom je imao dužu vezu ili brak. Sećam se da, kad sam jednom pokušala o tome da razgovaram s njim, da sam pomislila : "Bože, ovo i mene čeka – sve najgore kad se završi."I tako je i bilo. Za njega sam ja sinonim za najveće zlo i umislio je da sam sve vreme tajno kovala plan da dovučem svoju porodicu kod njega i sve mu uzmem. Nažalost, kada takve fiks ideje uzmu maha, tu razum, argumenti, dokazi ništa ne mogu da promene - objasnila je Maja.

Foto: Instagram.com

Maja Volk Instagram

 

Na pitanje šta oseća prema Nikosu posle svega, u svom stilu je odgovorila:

- Osećam samo beskrajno sažaljenje i tugu prema čoveku kome nisam mogla da pomognem. Po ko zna koji put se obistinila izreka da nema neizlečivih bolesti, samo neizlečivih ljudi - zaključila je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading