OVE STVARI OBAVEZNO UNESITE U DOM AKO HOĆETE VIŠE MIRA I NOVCA: Živećete lepše, a blagostanje je zagarantovano!

Autor: N.J.

Lifestyle

05.02.2023

16:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Unošenje ovih stvari pomoći će vam da živite lepše.

OVE STVARI OBAVEZNO UNESITE U DOM AKO HOĆETE VIŠE MIRA I NOVCA: Živećete lepše, a blagostanje je zagarantovano!

Foto: Shutestock

Mnogo je bitno na koji način je uređen dom. Prvo, tu živite i zbog toga je bitno da budete okruženi pozitivnom energijom. Feng šui, odnosno drevna kineska veština uređivanja prostora i življenja u skladu sa okruženjem, pomoći će vam da uredite dom na najbolji način kako biste bili okruženi neverovatnom energijom koja će doneti samo dobro u vašu kuću.

Neke promene u sređivanju doma mogu uticati na to da budete srećniji.

Prvo i neko opšte pravilo jeste da dom uvek mora biti uredan i čist. Što znači, bacite sve što je pocepeno, odrpano i staro (i ne, to se čak ni ne poklanja jer se veruje da donosi lošu sreću toj osobi). Sve prethodno navedeno bitno je da bi kroz dom proticala energija na pravi način.

Tepih

Kada uđete u kuću prvo što vidite je tepih, zato je važan oblik i boja istog. Bitno je da oblik ne odstupa od prostora, odnosno da ne bude neki za koji se jasno vidi da ne pripada tom prostoru. Trebalo bi da izbegavate tepihe sa motivima ili natpisama nekih preduzeća, jer onda ne dozvoljavate sebi da “rastete“, već tome što ste uneli u kuću prema feng šui stručnjacima.

Foto: pixabay.com

Večera kod kuće - pripremljen sto

Plava boja

Ako ste neko ko dosta vremena posvećuje poslu ili želi da uči neke nove stvari, onda je bitno da u vašoj kući istaknete neke detalje u ovoj boji.

Srećne biljke

Bilo bi odlično kada biste u kući imali neke od ovih biljaka. Reč je o citrusima, odnosno stablima narandže ili limuna na primer za koje se veruje da donose sreću. Ili pak, sveže začinsko bilje koje je u vezi sa kuhinjom u kojoj se naravno sprema hrana pa pozitivno utiče na lepšu energiju u kući. Takođe, preporuka je da biljke držite negde na stolu ili na kućnom ormanu kako bi imale prostora da se razviju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading