OVE ČETIRI STVARI ODMAH IZBACITE IZ KUHINJE: Magnet su za nesreću i neuspeh u životu!

Autor: N.J.

Lifestyle

01.02.2023

18:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ove stvari hitno izbacite iz kuhinje zato što donose nesreću!

OVE ČETIRI STVARI ODMAH IZBACITE IZ KUHINJE: Magnet su za nesreću i neuspeh u životu!

Foto: Unsplash/ R ARCHITECTURE

Neke stvari koje rado čuvate u kuhinji donose lošu energiju. Feng šui, odnosno kineska tehnika uređenja prostora ima svoja pravila koja jasno određuju šta bi trebalo da uklonite iz života kako bi protok energije bio bolji, a u domu će onda vladati sreća i radost. Kuhinja je veoma važan prostor u kući, gde najčešće žene provode dosta vremena, zato bi je trebalo očistiti na sledeći način.

Greške prema feng šuiju

Prazne tegle

Tegle od zimnice, krema, krastavčića pogotovo u velikim količinama, skrivene po policama nikako nisu dobar način da se nešto odlaže. Navodno, mogle bi da privuku lošu sreću. Nije strašno ako ih ima nekoliko, ali ne bi trebalo da preterujete. Sve što je prazno ukazuje na neku prazninu ili nedostatak u životu osobe koja tu živi.

Foto: Photo by Jason Briscoe on Unsplash

Žena priprema jelo u kuhinji

Ogledalo

Nije dobro gde god da ga držite, a onda naravno ne ni u kuhinji. Veruje se da ogledala upijaju svu energiju, tako da u domu posebno ne bi trebalo čuvati staro ogledalo, a isto tako ne ni naprslo. Jedno pravilo kaže da se ogledalo nikada ne baca tek tako u smeće, već da se prvo mora umotati u krpu, pa tek onda baciti.

Nered u frižideru

Magneti, zalepljene razglednice, podsetnici - frižider koji je prepun nekih sitnica mora se pod hitno očistiti! Sam frižider stvara mnogo pažnje, ako je uređen na taj način onda vas nekad podstakne da dok prolazite uzmete nešto od hrane. Ovo nema toliko veze sa feng šuijem, ali je takođe važno da obratite pažnju.

Noževi

Na spisku su i oštri predmeti, tu se uglavnom podrazumeva neki set noževa na primer, makaze jer se veruje da privlače negativnu energiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading