NIJE ŽALILA NI DINARA: Nataša Bekvalac otvorila vrata svog sveže renoviranog doma - pogledajte moderne detalje od kojih zastaje dah! (FOTO)

Autor:

Zabava

30.01.2023

22:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Bekvalac renovirala je stan od poda do plafona, kako je otkrila, a sudeći po fotografijama, pevačica nije žalila ni dinara.

NIJE ŽALILA NI DINARA: Nataša Bekvalac otvorila vrata svog sveže renoviranog doma - pogledajte moderne detalje od kojih zastaje dah! (FOTO)

Foto: instagram.com/bekvalceva

Nataša Bekvalac

Nataša Bekvalac nedavno je konačno završila renoviranje svog doma, a sada je odlučila da pokaže oazu mira u kojoj uživa sa svojim naslednicama. Naime, pevačica je na društvenoj mreži Instagram objavila fotografije stana koji je sredila, kako je istakla, od poda do plafona, i pohvalila se raskošnim enterijerom.

- Dom je sklonište od oluja, svih vrsta oluja. Nekoliko meseci trajalo je renoviranje našeg doma. A krenuli smo iz početka. Od poda do plafona. Faza - siva! Želela sam samo jedno... Da ništa, baš ništa ni jedna jedina stvar, sitnica nema veze sa prošlosću. Ove devojke ne žive u prošlosti! Po prirodi sam esteta, klasična vaga - napisala je Bekvalčeva u objavi.

U domu preovladavaju toplije bež nijanse, a svoj životni prostor Nataša je upotpunila nežnim tonovima i modernim enterijerom. Podsećanja radi, pevačica je temeljno planirala renoviranje stana, a po svemu sudeći, nije žalila ni jedan jedini dinar kada je njen novi dom u pitanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading