TI SEBE NAZIVAŠ TRENEROM? KRSTIĆETE SE KADA VIDITE KAKO IZGLEDA: Brutalno je vređaju zbog KILAŽE - Ona uzvratila BEZOBRAZNOM fotkom!

Autor:

Lifestyle

09.02.2023

12:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li biste pristali da vas trenira osoba koja izgleda možda i gore od vas?

TI SEBE NAZIVAŠ TRENEROM? KRSTIĆETE SE KADA VIDITE KAKO IZGLEDA: Brutalno je vređaju zbog KILAŽE - Ona uzvratila BEZOBRAZNOM fotkom!

Foto: Instagram/ sophthickfitnesss

Obično očekujete da personalni treneri imaju građu kao top modeli, ili da su bar postigli približno takvu transformaciju. Očekujete, ali to se ovoga puta ni približno nije dogodilo.

Sofi Lejl se pak ponosno pohvalila "mlohavim" stomakom i krupnijom građom, iako je personalni trener, što sigurno ne očekujete od nekoga ko vas trenira.

Foto: Instagram/ sophthickfitnesss

Sofi trenira u kupaćem

Bodi pozitivinost je zapravo mogućnost da prihvatite i zavolite svoje telo, odnosno da volite sebe onakvi kakvi ste što i ona propagira. Da bi odgovorila hejterima, ona se skinula do gole kože i pokazala čime raspolože. Na sve to obukla je "oluju od kompleta", zapravo bebi roze donji veš i isti takav top. I dok neki obožavaju njeno samopouzdanje, drugi misle da ovakav izgled za personalnog trenera nikako nije normalan.

Foto: Instagram/ sophthickfitnesss

Sofi trenira

Ona je navela kako je hejteri nazivaju "odvratnom" i "debelom", ali da je to neće sprečiti da pokazuje svoje telo.

- Kažu da bi trebalo da odem u teretanu i govore mi da moj celulit nije prirodan, kao i da je odvratan - priča ona bez ustezanja.

- Drugi me nazivaju "debelim kitom" i kažu da bi trebalo da se vratim u okean. Strašno šta mi sve ljudi govori - iskrena je devojka.

Uprkos okrutnim ismejavanjima koja ne prestaju, Sofi kaže da voli bikini i da će rado pokazivati svoje noge.

Takođe, ona je istakla da će uvek objavljivati fotografije na Instagramu kako bi podstakla druge da vole svoje telo, bez obzira na to kako izgledaju, piše "Dejli star".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading