MESEC DANA JEO JE SAMO PICU I SMRŠAO: Muškarac otkrio kako izgleda njegova DIJETA - Uzimao samo omiljenu hranu i ISTOPIO SE!

Autor: N.J.

Lifestyle

08.02.2023

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokazao je da možete jesti picu i mršaviti.

MESEC DANA JEO JE SAMO PICU I SMRŠAO: Muškarac otkrio kako izgleda njegova DIJETA - Uzimao samo omiljenu hranu i ISTOPIO SE!

Foto: Instagram/Ryan Mercer Nutrition

Rajan Merser je personalni trener koji je otklonio sve zablude. Hteo je da pokaže ljudima da mogu smršati čak iako jedu picu, evo kako je on to uradio.

- Imao sam za cilj da istaknem ne samo gubitak masti u vezi sa unosom i izbacivanjem kalorija, već i to da se ne radi ni o ograničenju -  kaže on.

Naime, on je doručkovao, ručao i večerao picu što je ozbiljna količina pice u toku dana. Inače, njegova ishrana zasniva se na proteinima i sedam do deset porcija voća i povrća svakoga dana. Ali da bi ispunio izazov on je jeo picu. Isplanirao je jelovnik koji se zasnivao samo na pici, i uopšte nije pazio koliko je jeo, ali se držao otpirlike broja parčića koje je jeo, a to je 10 dnevno.

Pica je definitivno jedan od mojih omiljenih obroka svih vremena, tako da sam uživao da je jedem ceo mesec, iako sam se pobrinuo da imam veliki izbor različitih pica da bih sebi dao neku varijaciju - priča on.

Foto: Instagram/ ryanjm88

Rajan jede picu

Zanimljivo je što je na kraju meseca on bio mršaviji zbog čega su se ljudi dodatno iznenadili.

- Ja sam dizajnirao sistem i to me je dovelo do svog cilja - rekao je on i dodao:

- Jeo sam dve pita pice i jednu veću picu na bazi testa dnevno, što je bilo otprilike 10 kriški dnevno.

Foto: Instagram/ ryanjm88

Rajan nakon izazova

Takođe, on kaže da ova "dijeta" može biti dobra ako odgovara vama kao individui i definitivno nije za svakoga. Video je prikupio dva miliona pregleda i brzo je osvojio srca ljudi.

- Imao sam neke negativne komentare, neke veoma smešne i naravno neke pozitivne povratne informacije. Jedna stvar koja nam je zajednička je da svi jedemo hranu, tako da svako ima neko mišljenje kada je u pitanju ishrana - istakao je on, piše "Najžena".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading