POZNATA SRPKINJA ZAKAČILA OFINGER NA MEĐUNOŽJE: Za izgled Tamare Kalinić treba imati hrabrosti! (FOTO)

Autor:

Lifestyle

21.01.2023

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Možda su u Milanu svi očekivali haljinu, ali Tamara je hrabrim stalingom sigurno sve zaprepastila.

POZNATA SRPKINJA ZAKAČILA OFINGER NA MEĐUNOŽJE: Za izgled Tamare Kalinić treba imati hrabrosti! (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen

Poznate dame uvek se dobro potrudite da se nas iznenade, a ona uvek uspe da ode korak dalje. Neki se pitaju da li će detalj koji je ponela postati novi modni trend - ne znamo, ali smo sigurni da je mnoge ostavila bez teksta. I dok jedni smatraju da njoj apsolutno sve dobro stoji, drugi misle da joj ovako nešto nije bilo potrebno. Jedna od najpoznatijih srpskih dama, influenserka i blogerka Tamara Kalinić posetila je Nedelju muške mode u Milanu i privukla mnogo pažnje svojim stajlingom. Pre ulaska na reviju ona je rado pozirala paparacima, a kasnije, sedela je u prvom redu na reviji.

Njen autfit je na prvi pogled veoma jednostavan, sve dok ne pogledate njen struk i shvatite da ona ima doslovno zakačen ofinger za pantalone. Ovaj modni detalj je iz kolekcije brenda JW Andreson. Ofinger je okrenut naopačke i zašiven je za farmerke, a mnogima nije bio jasan detalj koji je ponela. Za ovu modnu kuću to nije ništa neobično jer je poznato da oni pomeraju sve modne granice. Ovo je možda još jedan modni trend o kom će se verovatno tek sada pričati i pisati.

Foto: www.profimedia.rs

Tamara Kalinić na reviji obukla zakačen ofinger za pantalone

Pored toga ona se odlučila za žuti džemper i jednostavan, duži braon kaput koji joj je savršeno pratio liniju tela, a stajling je upotpunila plišanom ljubičastom torbicom. Neobičnim stajlingom, Tamara je sigurno prikovala sve poglede na sebe, i to opravdano!

Da li biste se vi usudili da obučete ovako nešto?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading