OVAKO SAM SMRŠALA NAKON TRUDNOĆE - SADA ODRŽAVAM RAVAN STOMAK: Đumbir šot odlična je zamena za skupe detoks programe!

Autor: N.J.

Lifestyle

09.02.2023

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svaki dan popite jednu malu bočicu i tako skinite nataložene kilograme.

OVAKO SAM SMRŠALA NAKON TRUDNOĆE - SADA ODRŽAVAM RAVAN STOMAK: Đumbir šot odlična je zamena za skupe detoks programe!

Foto: pixabay.com

Smršati brzo i efikasno moguće je uz ovo čudo od napitka! Nataloženi kilogrami posle trudnoće, praznika ili iz nekog drugog razloga mogu se skinuti uz malo truda i volje. Sada, možete se osloboditi viška kilograma bez držanja dijete, a da ne pominjemo koliko je priprema ovog napitka ekonomična.

Žena iz profila "Zlato u tegli" podelila je svoju tajnu na Instagramu i objasnila kako je skinula kilograme nakon porođaja. Za pripreme koristila je male boce i recept je spremila nekoliko dana unapred kako bi mogla lakše da konzumira napitak bez izgovora kako nije gotov za piće. Ovo pije svako jutro.

Potrebno vam je:

Dva limuna

Đumbir (Koliko vam prija zato što je ljut, ali podjednako kao i limun)

Jedna limeta

Kašika meda

Jedan dcl vode

Foto: shutterstock

Limun i đumbir za mršavljenje

Količina je dovoljna za pet šotova. Sameljite u blenderu i procedite. Nakon toga sipajte u manje bočice ravnomerno ili čuvajte u jednoj većoj. Držite u frižideru.

Đumbir ima antiupalna i antibakterijska svojstva. Koristi se i kulinarstvu kao začin jelima, ali i kao dodatak mnogim detoks programima. Ljutog je ukusa zato ne valja da preterate sa istim. Možda kontradiktorno, ali ovaj specifičan začin može da ublaži mučnine. Prepun je hranjivih materija za kojima organizam svakodnevno žudi. Generalno, odlično doprinosi opštem zdravstvenom stanju i odličan je za konzumiranje zbog prednosti koje ima za organizam. Takođe, ako imate problema sa šećerom, nova istraživanja pokazuju kako đumbir pozitivno utiče na snižavanje šećera u krvi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading