NOVAK PONOVO U SRBIJI! Đoković stigao u Beograd, pa ODUŠEVIO javnost! (FOTO)

Autor:

Sport

09.02.2023

11:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser planete posle Australijan opena i odmora u Marbelji vratio se u svoju zemlju.

NOVAK PONOVO U SRBIJI! Đoković stigao u Beograd, pa ODUŠEVIO javnost! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković fenomenalno je počeo 2023. godinu.

Osvajanjem Australijan opena najbolji srpski teniser vratio se na čelo ATP liste, a uspeo je i da se izjednači po broju grend slem trofeja sa Rafaelom Nadalom i sada obojica imaju po 22. titule.

Posle dominacije u Melburnu, Novak se sa porodicom odmarao u Marbelji, a sada se vratio u Srbiju i već je uspeo da oduševi javnost.

Naime, Nole je po dolasku u Beograd posetio jednu školicu sporta gde su zaposleni, ali i deca, ostali bez teksta kada su ga videli. 

 

 

Jedan od trenera u školici fotografisao se sa Novakom uz komentar "iznenađenje na treningu" i tu fotografiju podelio je na društvenim mrežama.

Novak Đoković posle povratka na vrh ATP liste sada čeka da se razreši situacija sa pravilom o ulasku nevakcinisanih stranaca u Sjedinjene Američke Države i od toga mu zavisi i kalendar za naredni deo sezone. Đoković se nalazi na spisku prijavljenih igrača za Indijan Vels, a direktor ovog turnira, Tomi Has, otkrio je da se sve radi kako bi se Nole pojavio na terenu:

Očigledno je da je jedini problem u tome što on i dalje ne može da uđe u SAD, jer se ukidanje tih mera očekuje sredinom aprila ili u maju. Bilo bi lepo videti da se te mere ukinu malo ranije i da ga imamo na ovim turnirima u Indijan Velsu i Majamiju. Mislim da on želi da igra, tako da bi trebalo da mu damo šansu. Nadajmo se da će biti ovde. Po mom mišljenju, bila bi velika sramota ako ne bude ovde i ne dozvoli mu se da dođe - rekao je Has.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading