PREŠLA POLA SVETA DA POMOGNE NOVAKU: Doktorka Marijana vraća iz MRTVIH!

Autor:

Sport

04.02.2023

22:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona je prošla pola sveta da bi došla u Melburn i njeno prisustvo, njen rad i terapije su mi otklonili povredu, kazao je Novak.

PREŠLA POLA SVETA DA POMOGNE NOVAKU: Doktorka Marijana vraća iz MRTVIH!

Foto: Starsport/Tanjug/ap

Slavna doktorka Marijana Kovačević u svom CV ima upisana najpoznatija imena svetskog sporta, a na Australijan openu dodala je još jedno, možda i najveće, a to je Novak Đoković.

Najbolji teniser sveta tokom turnira u Melburnu muku je mučio s povredom zadnje lože pošto je imao rupturu mišića od čak tri centimetra. Novak je zbog ovog problema u više navrata otkazivao treninge, a pod upitnikom je bio i njegov ostanak u Australiji, kada je odlučio da izvuče svog džokera iz rukava, odnosno da pozove doktorku Kovačević u pomoć.

Marijana je s velikim oduševljenjem pristala da pomogne srpskom asu, tako da se istog trena uputila ka Melburnu. Ona je s tribina bodrila Đokovića na meču s Tomijem Polom u polufinalu Australijan opena, ali tad nije želela da razgovara s medijima.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković sa novim peharom Australijan opena

Međutim, nakon meča Novak je priznao da će večno biti zahvalan doktorki Kovačević.

- Ne mogu da iznosim detalje niti želim, ali sam zahvalan zato što je došla. I pre nego što je ona doputovala imao sam dosta tretmana s raznim ljudima koji su ovde povodom ovog turnira i koji uopšte ovde žive i rade. Pokušao sam da dođem do što više stručnih lica koji bi nas, svako na svoj način, usmerio šta da uradimo. Setili smo se i doktorke Marijane, koja je odmah doputovala u Australiju. Ona je prošla pola sveta da bi došla u Melburn i njeno prisustvo, njen rad i terapije su mi maksimalno pomogli - istakao je Đoković.

Nakon turnira pojavila se informacija da je srpski as za lečenje na Australijan openu doktorki Marijani platio čak 50.000 evra, ali ako uzmemo u obzir krajnji učinak, onda se ova suma više nego isplatila. Kao što smo već napomenuli, Novak Đoković nije prvi sportista koji je tražio pomoć od ove doktorke.

Pre njega, Kovačevićeva je vraćala u život Dijega Kostu, Endija Marija, Aleksisa Sančeza, Kristijana Ronalda, Dejana Stankovića i druge. Međutim, Marijana nikada nije otkrila kako tačno pomaže sportistima, a postoje navodi da koristi konjsku placentu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

- Posle mojih tretmana mišić je potpuno nov. Nema traga bivše povrede. Nema ožiljaka, senke, fibroze, nema ni mogućnosti da dođe do recidiva povrede, to je druga stavka revolucionarnog metoda. Po završetku terapije uradi se snimak da bi se to proverilo. Znači, poenta je da dođe do potpune regeneracije mišića - rekla je Marijana ranije.

Posle ovog tretmana oporavak traje znatno kraće.

- Terapije su toliko jake da jedan sat terapije zamenjuje jednu nedelju lečenja bilo kojom metodom u svetu. Dakle, ako kažu da mora mesec dana da miruje, ja problem rešim za četiri sata - objasnila je Marijana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Nenad

09.02.2023 11:47

jezik za zube vi novinarska stoko. Sad ce odmah Vucicevi kriminalci da zajase doktorki na vrat zbog poreza. Odakle vama informacija da je doktorka dobila 50000 evra . To zna on i Novak koliko je dobila . Mozda je patriota i rodoljub i izlecila Novaka za dzaba . Vi dokazite da nije . Sram vas bilo bando. Dinar ne treba da vama SNS bagri da, radite pa zaradite bagro neradnicka.