NOVI BOLESTAN NAPAD NA ĐOKOVIĆA: Jedini je uzeo set Novaku, a sada je PRIZEMNO udario na NAJBOLJEG u istoriji!

Autor:

Sport

04.02.2023

19:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnoge će razbesneti reči francuskog tenisera.

NOVI BOLESTAN NAPAD NA ĐOKOVIĆA: Jedini je uzeo set Novaku, a sada je PRIZEMNO udario na NAJBOLJEG u istoriji!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković je suvereno stigao do 10. titule na Australijan openu.

Na putu ka novom trofeju najbolji teniser sveta izgubio je samo jedan set i to u meču drugog kola u kojem je igrao protiv franuckog igrača, poreklom sa Mauricijusa, Enca Kuakoa.

Po završetku susreta otkriveno je da je Srbin igrao sa rupturom od tri centimetra u zadnjoj loži. Ipak, Kuako ne veruje Đokoviću.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Enco Kuako

- Teško je odgovoriti, prvi put sam igrao s njime. Između TV-a i realnosti, nema mnogo razlike. Posle je rekao da ima tu povredu, veliku povredu, mnogi borbeni sportisti povređeni ne mogu da nastave. Nadal se povredio, više nije mogao da trči. Mbape je bio van terena dve nedelje. A to su najveći sportisti, ne oni koji nemaju pristup najboljoj opremi i brizi. Teško je poverovati da samo jedan čovek na svetu to može - rekao je Francuz u razgovoru za "Tenis Aktu" i dodao:

- Meni su u Francuskoj uvek govorili da se ne istežem kad sam povređen, a video sam da se Novak sve vreme istezao. Rekao sam sebi: ’Ili u Srbiji imaju neki novi metod ili je ovo čudno…’ On ima svoje ljude, ja sam daleko od svega toga da sudim o autentičnosti, ali istina je da je u to teško poverovati.

Kuakou je drago što je uspeo da namuči Novaka.

- Raduje me to što smo set i po bili ravnopravni. Kada prolaziš kroz hodnik na Rod Lejver areni i vidiš da je devet puta uzimao titulu… Ja ni turnir na svom Mauricijusu ne bih mogao deset puta da osvojim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading