OVAKO SE ČISTI JETRA ZA TRI DANA: Ovaj domaći recept je ubica bakterija, a izbacuje i toksine

Autor: N.J.

Lifestyle

14.01.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za ovaj domaći recept veruje se da odlično čisti telo od toksina.

OVAKO SE ČISTI JETRA ZA TRI DANA: Ovaj domaći recept je ubica bakterija, a izbacuje i toksine

Foto: YouTube/ GÜLSÜMÜN SARAYI TV

Nar ima brojne zdravstvene prednosti i on se količinski najviše koristi u ovom receptu. Ni druge sastojke nećemo zanemarivati i oni su takođe odlični i kvalitetni proizvodi koje bi trebalo svakodnevno da unosite. Nar se može koristiti na različite načine, konzumirati u svežem stanju, praviti sok od njega, biti deo nekog dezerta ili smutija i podjednako će biti ukusan. Evo šta vam je potrebno za ovaj napitak:

Jedan čen belog luka

Jedna crvena jabuka

Veći nar

10 grama svežeg đumbira

Jedna kašika meda

Pola čaše vode (100 mililitara)

Priprema:

Uzmite jednu crvenu jabuku i iseckajte je na kockice. Zatim je ubacite u blender. Oljušitite ceo nar, pa ga takođe prespite u blender. Jedan sitno iseckan čen belog luka stavite preko nara, a onda tome dodajte i očišćen đumbir. U blender stavite i jednu kašiku meda. U smesu sipajte i pola čaše vode. Izblendajte do kašaste strukture. Ovaj napitak čisti telo od toksina i ima pozitivnog uticaja na mršavljenje. Ako ovo konzumirate zbog zdravlja, popijte prvo jednu čašu vode na prazan želudac tri puta nedeljno ujutru. Ako želite da smršate, pijte ovaj napitak umesto večere, prenosi kanal “Gulsumun saraj tv“.

Svakako, ako tokom dana jedete kalorijski jaku hranu, masnu, testo ili slatkiše, pozitivan efekat neće biti moguć. Što znači ne možete postići odlične rezultate ako promenite samo jedan obrok. Ali, pokušajte da počnete od malih promena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading