DEVOJČICA O KOJOJ JE BRUJALA SRBIJA ZBOG SRAMOTE NE IZLAZI IZ KUĆE, TRPI POSLEDICE JEZIVOG NASILJA: Kinez koji je tukao ćerku na teniskom terenu OSUĐEN!

Autor:

Hronika

09.02.2023

11:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za ovo krivično delo zaprećena je kazna od dve do 10 godina zatvora.

DEVOJČICA O KOJOJ JE BRUJALA SRBIJA ZBOG SRAMOTE NE IZLAZI IZ KUĆE, TRPI POSLEDICE JEZIVOG NASILJA: Kinez koji je tukao ćerku na teniskom terenu OSUĐEN!

Foto: Twitter printscreen/lojzija

Kinez bije ćerku na teniskom terenu na Banjici

Kinez W.L. koji je tukao ćerku na teniskom terenu, u odbrani pred sudom danas je rekao da se kaje što je u Srbiji prebio ćerku, ali da je postupio po kineskoj tradiciji po kojoj se primenjuje fizičko kažnjavanje dece.

W.L. sve vreme stoji zatvorenih očiju i plače, žali se da preteško podnosi pritvor. 

- Žao mi je što trošim vaše vreme - rekao je na suđenju koje i dalje traje.

Osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnelo je nakon sprovedene istrage Prvom osnovnom sudu optužnicu protiv W.L., državljanina Kine zbog sumnje da je 17. oktobra učinio nasilje u porodici na štetu svoje maloletne ćerke.

Kako je saopšteno iz tužilaštva, sudu je predloženo da kineskom državljaninu produži pritvor, a da ga nakon sprovedenog sudskog postupka proglasi krivim i osudi na kaznu zatvora.

Podsetimo, za ovo krivično delo zaprećena je kazna od dve do 10 godina zatvora.

W.L. je identifikovan odmah pošto je se u javnosti pojavio video snimak na kom tuče ćerku. Dežurni zamenik Prvog osnovnog javnog tužioca dao je nalog da se utvrdi identitet a nakon toga i privede osumnjičeni.

Osuđen je na osam meseci pravosnažno, odrekao se prava na žalbu jer je priznao krivicu. 

Branioci Wang Leia tražili su da se odmah upita na izdržavanje kazne zatvora jer je u pritvoru u grupnoj sobi gde ga zlostavljaju pritvorenici.

Prema rečima branilaca Wanga Leija. ćerka koju je on pretukao vraćena je odmah kod svoje majke u Kinu, kada je on pritvoren.

- Devojčica trpi posledice jer je na njihovim društvenim mrežama podeljen snimak porodičnog nasilja i nju je sramota od dece koja je zadirkuju zbog svega. Povukla se i ne izlazi iz kuce - rekla jedna od advokata Kineza.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading