BRAJAN VOLŠ DANAS PRED SUDOM: Istraga donosi nove detalje

Autor:

Hronika

09.02.2023

07:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beograđanki se gubi svaki trag 1. januara.

BRAJAN VOLŠ DANAS PRED SUDOM: Istraga donosi nove detalje

Foto: youtube.com/printscreen

Muž nestale majke troje dece Ane Volš, Brajan Volš danas će se ponovo pojaviti pred sudom u Kvinsiju u Masačusetsu.

On je optužen za ubistvo supruge, kojoj se svaki trag gubi 1. januara. On se na prvom saslušanju 18. januara izjasnio da nije kriv, dok telo nestale Srpkinje i dalje nije nađeno.

Volš je na prethodnom ročištu optužen da je na smrt pretukao suprugu Anu u podrumu njihove kuće u Kohasetu u Masačusetsu 1. januara u ranim jutarnjim satima, da je njeno telo zatim raskomadao i oslobodio ga se.

Republika

Foto: Instagram/Printscreen

Ana Volš

Telegraf.rs je stupio u kontakt sa kancelarijom okružnog tužioca Norfolka Majka Moriseja, gde su potvrdili da je saslušanje zakazano za 9 sati po američkom vremenu.

- Očekuje se da se Brajan Volš uključi putem zuma, saslušanje je zakazano za 9. februar u 9 sati. Malo je verovatno da će saslušanje biti otvoreno za javnost - rekao je za Telegraf.rs Dejvid Traub, iz službe za odnose sa javnošću kancelarije okružnog tužioca.

Iz kancelarije okružnog tužioca nisu želeli da komentarišu ništa više u vezi sa slučajem Ane Volš, jer je istraga i dalje u toku.

Republika

Foto: Instagram/Printscreen

Ana Volš

Kako piše Blic, očekuje se da danas tužilac prezentuje nove dokaze do kojih je istraga došla u prethodne tri nedelje koliko je prošlo od prethodnog saslušanja. Tu se pre svega misli na dodatne rezultate DNK veštačenja koji su pronađeni u kući Volšovih, ali i na deponiji koja se nalazi nedaleko od kuće Brajanove majke Dajane.

Takođe, nije isključeno ni da će tužilac danas obelodaniti i nove detalje koji su dobijeni nakon razgovora upravo sa Aninom svekrvom, ali i sa dadiljom koja je boravila u kući nakon Aninog nestanka. Nije isključeno i da su u želji da razreše ceo slučaj pedagozi imali razgovor i sa Aninom i Brajanovom decom koja su bila u kući u vreme kada se tragedija dogodila.

Ana Volš, majka tri dečaka koja je sa porodicom živela u porodičnoj kući u Kohasetu, nestala je 1. januara ove godine, ali je njen nestanak prijavljen tek posle tri dana. Kako se u međuvremenu saznalo, Anin nestanak je prijavio njen poslodavac iz Vašingtona, nakon što se nije pojavila na poslu 4. januara.

Republika

Foto: facebook.com/ana.ljubicic

Brajan i Ana Volš

Tužilac je na saslušanju 18. januara izneo spisak stvari koje je Brajan Volš pretraživao na Guglu i to na ajpedu svog sina. On je, prema rečima tužioca, pretraživao kako se rešiti tela, koliko telu treba da se raspadne, kako očistiti krv i mnoge druge uznemirujuće stvari.

Tužioci su rekli da je u podrumu kuće porodice Volš pronađen i krvav nož, kao i drugi nož.

Anina majka Milanka Ljubičić više puta je rekla u razgovoru za Telegraf da ne veruje da je njena ćerka mrtva.

Ona je bila u našem Ministarstvu spoljnih poslova gde je upoznata sa procedurama koje se sprovode u slučajevima nestanka i slučajevima sa smrtnim ishodom državljana Srbije u inostranstvu, kao i o nadležnostima Ministarstva spoljnih poslova u vezi s tim.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading