KRIVIČNA PRIJAVA ZA BRUTALNOG NASILNIKA: Još jedno jezivo nasilje u porodici - pesnicama ženu udarao u glavu u stanu na Vračaru!

Autor:

Hronika

07.02.2023

17:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarcu je zabranjeno da prilazi i komunicira sa nevenčanom suprugom zbog nasilje u porodici u stanu na Vračaru.

KRIVIČNA PRIJAVA ZA BRUTALNOG NASILNIKA: Još jedno jezivo nasilje u porodici - pesnicama ženu udarao u glavu u stanu na Vračaru!

Foto: Profimedia

Nasilje nad ženom

Po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu juče je napisana krivična prijava M.K. koji je osumnjičen za nasilje u porodici

Kako se saznajemo, L.B. je prijavila svog partnera da je tuče u stanu na Vračaru, piše Telegraf.

Ona je tvrdila da ju je rukama šamarao i pesnicama udarao u glavu.

O nasilju je obavešteno Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu.

M.K. je zabranjeno da prilazi i komunicira sa nevenčanom suprugom.

Da podsetimo, policijska patrola iz Zemuna intervenisala je juče zbog prijavljenog nasilja u porodici, nakon čega je uhapšen Nikola Ostojić zbog sumnje da je pretukao svoju suprugu I.O.

- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, Policijske stanice Zemun, uhapsili su N. O. (1975) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici. Sumnja se da je on, u januaru ove godine, više puta tukao četrdesetdvogodišnju suprugu, udarao je po glavi i telu, šutirao i davio kablom, nanevši joj teške telesne povrede - navodi se u saopštenju.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Kako je saopšteno iz Trećeg osnovnog javnog tužilaštva, nesrećna žena je od batina zadobila višestruke teške telesne povrede.

- On je u više navrata od početka januara do početka februara, prema svojoj supruzi vršio nasilje šutirajući je nogama i udarajući je rukama po glavi i celom telu, udarajući je predmetima podobnim da telo teško povredi, daveći je kablom, čupajući je za kosu, upućujući joj pretnje, ponižavajući je i vređajući je, a usled čega joj je ugrozio spokojstvo i telesni integritet, te joj je naneo višestruke povrede u predelu glave, butina, vrata, trupa i ruku, usled čega su oštećenoj polomljena četiri rebra kao i leva laktična kost - navodi se u saopštenju Tužilaštva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading